Prachtige dinosaurus opgravingsset voor kinderen met t rex skelet
Uitstekende dinosaurus opgravingsset voor kinderen
84,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Uitstekende dinosaurus opgravingsset voor kinderen

84,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze verbazingwekkende Exquisite Dinosaur Fossilation Kit voor kinderen, een geweldige manier voor kinderen om te leren terwijl ze plezier hebben.

Ze zullen het geweldig vinden om te graven en de dinosaurusbotten te ontdekken die in het rotsblok verborgen liggen.

Een uitstekende manier voor kinderen om te leren!

Deze opgravingsset voor dinosaurusfossielen is een geweldige manier voor kinderen om te leren terwijl ze plezier hebben.
Ze kunnen graven en een echt dinosaurusfossiel ontdekken! De set bevat alles wat uw kinderen nodig hebben om deze spannende activiteit te voltooien, zoals een geïllustreerd instructieboekje, opgravingsgereedschap en nog veel meer.
Deze opgravingsset voor dinosaurusfossielen is een geweldige manier voor kinderen om te leren terwijl ze plezier hebben. Ze zullen het geweldig vinden om te graven en de fossielen te ontdekken die in het rotsblok verborgen liggen.
Deze set bevat alles wat ze nodig hebben om aan de slag te gaan, zoals een hamer, tang, borstel en instructies. Kinderen zullen met plezier urenlang hun nieuwe speelgoed onderzoeken en dinosaurusfossielen ontdekken.

Een praktisch en innovatief product

De Exquisite Dinosaur Fossil Excavation Kit for Kids is spannend educatief speelgoed waarmee kinderen de fascinerende wereld van dinosaurussen kunnen ontdekken.
Deze set bevat alles wat jonge paleontologen nodig hebben om een authentiek dinosaurusfossiel op te graven en te ontdekken. De set bevat een blok uitgehard gips met daarin een prehistorisch dinosaurusfossiel, evenals een graafgereedschap en een borstel om kinderen te helpen hun vondst op te graven. Kinderen kunnen het graafgereedschap gebruiken om het gips voorzichtig weg te schrapen en geleidelijk het fossiel te onthullen dat erin verborgen zit.
Onze Exquisite Dinosaur Fossil Excavation Kit voor kinderen is leuk en stimulerend educatief speelgoed waarmee kinderen de fascinerende wereld van dinosaurussen kunnen ontdekken en hun nieuwsgierigheid kunnen ontwikkelen

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.