0-f8ce2d.jpeg
Star Wars bouwset
115,90 119,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Star Wars bouwset

115,90 119,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een origineel en constructief cadeau voor uw kleine knul? Kijk dan niet verder dan onze Star Wars bouwset.

Met heel veel verschillende onderdelen en figuurtjes zult u het geweldig vinden om samen met uw kind te spelen, en het zal zeker herinneringen oproepen aan de Star Wars-film.

Star Wars figuurtjes zijn een zeer populaire bouwset. Kinderen zijn dol op de personages en verhalen die bij deze franchise horen. Deze figuurtjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer duurzaam.

Ze kunnen gemakkelijk in elkaar gezet en uit elkaar gehaald worden, wat ideaal is voor kinderen die graag steeds opnieuw bouwen en bouwen. Star Wars figuren zijn compatibel met andere bouwsets, zodat kinderen hun eigen scènes en verhalen kunnen maken. Deze figuren zijn een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben en hun verbeelding te ontwikkelen.

Bevat verschillende figuurtjes!

Maak kennis met deze Star Wars Lego bouwset. Deze set bevat verschillende figuurtjes met verschillende onderdelen, genoeg om u bezig te houden met uw kind dat ook een grote fan is van de Star Wars saga. Star Wars figuurtjes zijn een geweldige manier voor kinderen om hun verbeelding te ontwikkelen en plezier te hebben. De figuurtjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor kinderen. Star Wars figuurtjes zijn ook compatibel met ander Star Wars speelgoed, zodat kinderen hun eigen scènes en verhalen kunnen creëren.
58486-7a1768.jpeg

Een set speelgoed om kinderen te helpen

De Star Wars actiefiguurbouwset is een speelgoedset waarmee kinderen en fans van de saga iconische figuren uit het Star Wars-universum kunnen bouwen. Deze bouwset bevat verschillende plastic onderdelen, gedetailleerde instructies en stickers om de figuren te personaliseren. De figuren in deze bouwset zijn beroemde personages uit de saga, zoals Darth Vader en nog veel meer. Elk figuur is zorgvuldig ontworpen om op zijn tegenhanger in de filmserie te lijken, met natuurgetrouwe details en speciale aandacht voor accessoires en wapens. Met figuren die trouw zijn aan het Star Wars-universum, duidelijke instructies en urenlang bouw- en speelplezier is deze bouwset een waardevolle aanvulling op elke set

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.