-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Spiderman Transformeer Auto

64,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Voor Marvel-fans is hier een Transformer-robotauto die van een prachtige sportauto verandert in een robotversie van Spider-Man. De auto rijdt echt en de robot kan zijn armen en hoofd bewegen. De robot heeft ook een spinnenweb om naar zijn vijanden te gooien.

Spider-Man Transformer Car De auto van Spider-Man is een terreinwagen uitgerust met een heleboel high-tech wapens en gadgets. Hij kan transformeren in een gigantische spin, waardoor hij de hoogste gebouwen kan beklimmen en razendsnel door de straten van New York kan rijden. Deze auto is de ideale metgezel voor alle avonturen van Spiderman!

Spiderman auto

Een geweldig stuk speelgoed om uw kind te vermaken. Met deze Transformer-autorobot kan uw kind naar believen transformeren volgens de verhalen die hij verzint. De Spiderman Transformer Car is speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen kunnen hun eigen verhalen bedenken en creëren met dit speelgoed. Kinderen kunnen plezier hebben terwijl ze hun verbeelding en creativiteit ontwikkelen. Mis deze prachtige Spiderman-auto niet, ideaal om uw kind langdurig te vermaken.

Een ongelooflijk leuk en innovatief speelgoed

De Spiderman Transformer Car is ontzettend leuk en innovatief speelgoed dat alle Spiderman-fans, jong en oud, zal aanspreken. De Spiderman Transformer Car zit boordevol functies die hem uniek maken. Kinderen zullen dol zijn op de motorgeluiden van de auto en de geluidseffecten van de robot in actie. De Spiderman Transformer Car is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en duurzaam, waardoor hij perfect is voor intens spel en denkbeeldige avonturen. De felle kleuren en minutieuze details van de Spiderman Transformer Car maken het ook een indrukwekkend verzamelobject voor Spiderman-fans van alle leeftijden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.