-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Speelgoed voor tandenpoetsen

19,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ons tandenborstelspeelgoed is gemaakt van hoogwaardig plastic, hout en silicagel. Dit speelgoed is zeer veilig en helpt kinderen kennis te maken met mondhygiëne. Het is gemakkelijk te hanteren.

De tandenborstel is speelgoed voor kinderen om ze te leren hun tanden te poetsen. Het speelgoed is gemakkelijk te gebruiken en kinderen kunnen het zelf gebruiken. Het speelgoed is gemaakt van duurzame materialen en is gemakkelijk schoon te maken. Kinderen zijn dol op dit speelgoed en gebruiken het vaak.

Mijn eerste borstel!

Dit educatieve speelgoed is perfect om kinderen voor het eerst te laten kennismaken met tandenpoetsen. Het is een leermiddel dat mondhygiëne simuleert zoals het in het echt zou zijn.
Dit speelgoed is erg leuk, zodat kinderen plezier kunnen hebben terwijl ze leren hoe ze hun tanden moeten poetsen. Het speelgoed is erg licht en gemakkelijk te hanteren, en het is ook erg duurzaam. Kinderen zijn dol op dit speelgoed en vinden het erg nuttig.
De tandenborstel is speelgoed waarmee kinderen leren om hun tanden te poetsen. Het is gemaakt van zacht plastic en is gemakkelijk te hanteren. De tandenborstel is handwasbaar en vaatwasmachinebestendig.

Een innovatief en praktisch product

De tandenborstel is een innovatief en praktisch product waarmee kinderen op een leuke manier hun tanden kunnen poetsen.
Het speelgoed is ontworpen om te worden gebruikt als een tandenborstel, maar heeft ook leuke functies die kinderen aanmoedigen om goed op hun mondhygiëne te letten. Het tandenborstelspeelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals BPA-vrije siliconen van voedselkwaliteit, die veilig zijn voor kinderen.
Het is verkrijgbaar in verschillende heldere, aantrekkelijke kleuren die de aandacht van kinderen trekken en hen aanmoedigen om ermee te spelen. Het ontwerp van de tandenborstel is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Hij heeft zachte, flexibele borstelharen die de tanden en het tandvlees effectief reinigen zonder pijn of ongemak te veroorzaken.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.