Houten zonnestelsel met gekleurde planeten
Het houten zonnestelsel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Het houten zonnestelsel

59,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons houten zonnestelsel om te leren hoe de planeten staan ten opzichte van de zon en de aarde. Hier ziet u de 8 planeten in het zonnestelsel en de zon in het geel. U kunt dit alles gemakkelijk aan uw kind uitleggen met onze puzzel.

Het houten zonnestelsel is prachtig educatief speelgoed waarmee kinderen kunnen leren terwijl ze plezier hebben. Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardig hout en niet-giftige verf, waardoor het volledig veilig is voor kinderen.

De onderdelen van het zonnestelsel zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en te hanteren, waardoor het perfect is voor kinderen van alle leeftijden. Het houten zonnestelsel is een geweldige manier om kinderen basisbegrippen uit de sterrenkunde bij te brengen, zoals planeten, sterren en sterrenstelsels. Kinderen zullen ook leren hoe ons zonnestelsel werkt dankzij dit educatieve speelgoed.

De planeten leren kennen

Met dit houten spel kunnen kinderen meer leren over de ruimte, de planeten, de zon en de maan. Laat uw kinderen weten dat de aarde een van de vele planeten in ons zonnestelsel is, met de zon in het midden en een maan die om de aarde draait. Het houten zonnestelsel is leuk, educatief speelgoed waarmee kinderen het zonnestelsel kunnen ontdekken. Het speelgoed bestaat uit 8 handgeschilderde houten planeten, die elk een planeet in het zonnestelsel voorstellen. Het speelgoed wordt geleverd met een geïllustreerd boekje dat de kenmerken van elke planeet uitlegt. Het is een leuke manier voor kinderen om te leren. Dit speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.

Een fascinerend educatief product!

Het houten zonnestelsel is een fascinerend educatief product waarmee zowel kinderen als volwassenen de wonderen van het heelal kunnen ontdekken. Dit driedimensionale model stelt de acht planeten van het zonnestelsel voor, evenals de zon, de maan en de asteroïdengordel. Elke planeet is zorgvuldig uit natuurlijk hout gesneden en met de hand beschilderd om zijn unieke kenmerken weer te geven. De levendige, realistische kleuren brengen elke planeet tot leven, terwijl minuscule details zoals kraters, ringen en satellieten een vleugje realisme toevoegen. Het houten zonnestelsel wordt ook geleverd met een massief houten standaard, zodat het trots op een plank of bureau kan staan.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.