Rolschaatsen in de stijl van sportschoenen. De rolschaatsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, zwart, roze, goud, enz. De rolschaatsen hebben een verlichte strip en verlichte wielen, die allemaal opgeladen kunnen worden.
Oplaadbare LED rolschaatsen voor kinderen
139,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Oplaadbare LED rolschaatsen voor kinderen

139,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw kind een ongelooflijk cadeau geven waarmee hij of zij de ster van de buurt wordt? Geef ze dan dit unieke speelgoed waarmee ze urenlang buiten plezier zullen hebben en dat u doet denken aan uw wilde jeugd..

Ontdek onze prachtige oplaadbare LED-rolschaatsen voor jong en oud. Voor uitstapjes met vrienden of familie is dit het perfecte cadeau-idee voor iedereen die graag plezier maakt in stijl!

Het perfecte speelgoed voor plezier buitenshuis!

Bent u het zat dat uw kind de hele dag naar schermen moet kijken? Mist u de tijd dat u buiten plezier maakte, en zou u graag willen dat uw kind dat ook kon?
Mis dan onze prachtige paar LED rolschaatsen niet! Ze zullen graag naar buiten gaan om de buurt te verkennen met hun vriendjes en op familie-uitstapjes! U zult de leuke tijden nooit vergeten als u uw kleintje de tijd van zijn leven ziet hebben..
Waarom gaat u niet mee? Voelt u zich avontuurlijk en wilt u meekomen? Onze LED rolschaatsen zijn ook verkrijgbaar in grote maten, dus ook u kunt uw paar aantrekken en samen met hem de straat op gaan!
Er is geen excuus – u en uw kind zullen zeker de koningen van de buurt worden!

Een origineel cadeau-idee met een chique, retro design

Ideaal om aan uw kind te geven om plezier te hebben met hun vriendjes, maar het is ook een cadeau dat u aan het hele gezin kunt geven, zodat ze allemaal samen ongelooflijke en onvergetelijke uitjes kunnen maken!
Onze LED rolschaatsen zijn supercomfortabel, ademend en ultra-bestendig en zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten en kleuren, zodat ze geschikt zijn voor alle gezinsleden. Grote of kleine voeten, felle of gedempte kleuren… Kies het perfecte paar en beleef samen veel plezier!
Ze zijn ontworpen om onvergetelijke herinneringen te creëren en geven u ook een buitengewone stijl dankzij hun sportieve ontwerp, dat lijkt op een paar sportschoenen, en hun lichtgevende strepen die van kleur veranderen!
Deze LED rolschaatsen zien er niet alleen geweldig uit, ze zorgen ook voor de veiligheid van uw kind als het donker is, dankzij het goed zichtbare licht.
Slechts beperkt op voorraad, bestel ze nu en leer uw kind de discipline van deze activiteit waar wij zo van houden!

Als een klok!

Laat uw kinderen kennismaken met deze fantastische sport die hen een gevoel van oneindige vrijheid zal geven! Rolschaatsen, skeelers, er is iets voor elke smaak en kleur. Dus trakteer ze!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.