Verstelbare kinder spiesen in roze en wit met gekleurde achterwielen
Verstelbare skeelers voor kinderen
149,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Verstelbare skeelers voor kinderen

149,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Skeelers die net zo schattig als praktisch zijn! Dankzij het klittenband aan de voorkant van de schoen kunnen de skeelers aangepast worden aan een groeiende voet. Deze verstelbare rolschaatsen zijn comfortabel om te dragen en zijn erg leuk op harde oppervlakken voor uw kleine stadsbewoner! Uw kind zal de straten kunnen verlichten dankzij de veelkleurige verlichte wieltjes.

Verstelbare kinderrolschaatsen zijn perfect voor beginners. Ze passen zich aan de lengte van het kind aan en kunnen worden aangepast naarmate het kind groeit. De wielen zijn gemaakt van polyurethaan, waardoor ze zacht en flexibel zijn, perfect voor kleine voetjes.

De kogellagers zijn soepel en stil, zodat kinderen geruisloos kunnen rollen. De skeelers hebben een elastische band om de voeten op hun plaats te houden en een achterrem om de snelheid te regelen.

Een rolschaatstocht

Deze rolschaatsen zijn perfect om de persoonlijkheid van uw kind te laten zien, met heel veel kleuropties om uit te kiezen. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken en verstelbaar zodat ze moeiteloos kunnen groeien. Verstelbare kinderrolschaatsen zijn de ideale oplossing voor jonge kinderen die willen leren rolschaatsen. Ze passen zich perfect aan de voeten van het kind aan, zodat ze snel en veilig vooruitgang kunnen boeken. De wielen kunnen worden aangepast aan de grootte van het kind, zodat het product langer kan worden gebruikt. Dankzij het geïntegreerde remsysteem kunnen kinderen gemakkelijk en veilig stoppen.

Een uitstekende keuze voor jonge skaters

Verstelbare skeelers voor kinderen zijn een uitstekende keuze voor jonge skaters die hun skatevaardigheden willen verbeteren. Deze rolschaatsen zijn ontworpen om comfortabel en gemakkelijk te gebruiken, met ingebouwde veiligheidsfuncties om voeten en enkels te beschermen. Verstelbare kinderrolschaatsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle leeftijden en voetmaten. De rolschaatsen kunnen worden aangepast naarmate de voeten van het kind groeien, zodat ze jarenlang kunnen worden gebruikt.

Als een klok!

Laat uw kinderen kennismaken met deze fantastische sport die hen een gevoel van oneindige vrijheid zal geven! Rolschaatsen, skeelers, er is iets voor elke smaak en kleur. Dus trakteer ze!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.