Pasgeboren pop in roze en wit kussen
Pasgeboren pop
49,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Pasgeboren pop

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze siliconen pasgeboren poppen zijn gemaakt van zacht siliconen. U kunt ze in bad doen en verschonen. Het siliconen lijfje is zacht en voelt aangenaam aan. Elke pop wordt geleverd met ronde kussentjes, fopspenen, mutsjes, luiers, rammelaars en kussentjes.

De pasgeboren pop is een zachte, lichtgewicht plastic pop ter grootte van een pasgeboren baby, met plastic ogen en een open mond. Ze is zo gemaakt dat ze eruitziet als een pasgeboren baby en wordt door artsen, verpleegkundigen en ouders gebruikt als leermiddel. Pasgeboren poppen worden ook door kinderen als speelgoed gebruikt.

Realistische babypop

Deze poppen, verkrijgbaar in blauw en roze, worden geleverd met luier en kussentjes om de sociale vaardigheden van peuters te helpen ontwikkelen. De gezichtsuitdrukkingen zijn ultrarealistisch en de handen en voeten zijn aangepast aan de handen van pasgeborenen. De perfecte pop voor baby’s! Deze pop is speciaal ontworpen voor baby’s. Hij voelt zacht aan en heeft een flexibel plastic hoofd dat zich met water vult om het gevoel van een echte baby na te bootsen. De voeten en handen zijn van hard plastic, zodat baby’s ze gemakkelijk kunnen vastpakken. De pop heeft ook een zachte rubberen bijtring om het tandvlees van baby’s te kalmeren.

Ideaal speelgoed voor peuters

De pasgeboren babypop is ideaal speelgoed voor peuters. Deze realistische pop is ontworpen om op een echte baby te lijken, met nauwgezette details zoals heldere ogen, zacht haar en een huid die zacht aanvoelt. Ze is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig en niet-giftig zijn voor kinderen. Deze pasgeboren pop is een uitstekend hulpmiddel om kinderen te helpen hun verbeelding en creativiteit te ontwikkelen. Kinderen kunnen spelen dat ze ouders zijn door voor hun pop te zorgen, haar te voeden, te verschonen en te wiegen. Het kan kinderen ook helpen zich voor te bereiden op de komst van een nieuw broertje of zusje. De pasgeboren pop is ook een uitstekend educatief hulpmiddel voor kinderen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.