0-f16274.jpeg
Siliconen alfabet overtrekplank voor kinderen
54,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Siliconen alfabet overtrekplank voor kinderen

54,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat uw kind letters en het plezier van schrijven ontdekken met dit overtrekbord, speciaal ontworpen om snel en gemakkelijk letters te leren vormen. Met hoofdletters aan de ene kant en kleine letters aan de andere kant zal uw kleintje in een mum van tijd een echte dichter worden. Volledig gemaakt van siliconen, kan uw kleintje zelfstandig en veilig spelen en leren.

Het siliconen alfabet overtrekbord voor kinderen is een leuke en leerzame manier voor kleintjes om de letters van het alfabet te leren overtrekken. Het is gemaakt van flexibel, slijtvast silicone, waardoor het gemakkelijk te hanteren en schoon te maken is. De letters zijn verhoogd en de contouren zijn gekleurd om kinderen te helpen ze beter te visualiseren. Dit hulpmiddel is ideaal voor jonge kinderen die beginnen met leren lezen en schrijven.

Plezier om te leren

Voorbij zijn de lange schrijflijnen waar we vroeger een hekel aan hadden. Laat uw kind al op jonge leeftijd kennismaken met het plezier van schrijven met dit siliconen calqueerbord. Met hoofdletters en kleine letters zullen ze graag met hun potlood over de letters gaan om te leren hoe ze correct moeten schrijven.
Het siliconen alfabet overtrekbord voor kinderen is een leuke en leerzame manier voor kleintjes om de letters van het alfabet te leren overtrekken. Het is gemaakt van stevig, flexibel siliconen, dus gemakkelijk te hanteren en schoon te maken.
De letters zijn verhoogd en gekleurd, zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn. Het overtrekbord heeft ook een genummerde gids om kinderen te helpen de juiste volgorde te volgen bij het overtrekken van de letters. Dit leuke en leerzame hulpmiddel is een uitstekende manier voor kleintjes om de letters van het alfabet te leren overtrekken terwijl ze plezier hebben!

0-6b51bb.jpeg

Praktisch en leuk!

Het siliconen alfabet overtrekbord voor kinderen is een innovatief en leuk educatief hulpmiddel waarmee kinderen op een leuke en effectieve manier de letters van het alfabet leren schrijven.
Het bord is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit, waardoor het sterk en duurzaam is. Het overtrekbord is ontworpen met hoofdletters en kleine letters van het alfabet in reliëf op het oppervlak gedrukt. Kinderen kunnen de omtrek van de letters met hun vinger of pen volgen om te leren hoe ze elke letter correct moeten schrijven.
De letters zijn duidelijk gedefinieerd en gemakkelijk te herkennen, wat het leren voor kinderen gemakkelijker maakt.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.