0-5208be.jpeg
Houten telblokken voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten telblokken voor kinderen

39,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek een nieuwe manier om uw kind te leren tellen en over getallen te leren. Van 1 tot 100 zullen ze in staat zijn om ze op volgorde te zetten en ze één voor één te benoemen. Ze kunnen alleen oefenen en hun zelfstandigheid ontwikkelen, of u kunt hen begeleiden terwijl ze de wereld van de wiskunde ontdekken. Het leuke aspect van dit telblok, dat helemaal van hout gemaakt is, zal hen helpen om te onthouden zonder dat ze het doorhebben!

Dit product is een houten telblok voor kinderen. Het is gemaakt van hoogwaardig hout en is zeer duurzaam. Houten telblokken voor kinderen zijn perfect om kinderen te leren tellen. Ze kunnen ook als kinderspeelgoed gebruikt worden. Houten telblokken voor kinderen zijn erg leuk en kinderen zijn er dol op.

1+1+1... = Vol!

Eén voor één, twee voor twee, tien voor tien… Tellen is een essentieel onderdeel van het leerproces van uw kind. Laat ze hun nieuwsgierigheid bevredigen met dit telblok van 1 tot 100. Alleen, samen, met familie of vrienden, ze zullen het leuk vinden om zichzelf uit te dagen met getallen! Dit product is gemaakt van natuurlijk hout, dat niet giftig en milieuvriendelijk is. Het is veilig en duurzaam voor kinderen. De houten telblokken helpen kinderen om te leren tellen en hun intelligentie te ontwikkelen. Ze kunnen ook als kinderspeelgoed gebruikt worden. Houten telblokken zijn een uitstekend cadeau voor kinderen.

Een klassiek educatief spel

Houten telblokken voor kinderen zijn een klassiek educatief spel waarmee kleintjes spelenderwijs leren tellen en kleuren leren. Dit product is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk hout, waardoor het duurzaam en slijtvast is. De blokken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, stimuleren de creativiteit van kinderen en leren hen geometrische vormen te onderscheiden. De houten telblokken voor kinderen zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van basisvaardigheden zoals tellen, optellen en aftrekken. Elk blok is gemarkeerd met felgekleurde cijfers, zodat het gemakkelijk is om getallen en kleuren te herkennen. Kinderen kunnen de blokken ook gebruiken om torens, bruggen en muren te maken en zo hun oog-handcoördinatie en fijne motoriek verbeteren.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.