Educatieve houten cijferpuzzel voor kinderen op een wit tapijt
Educatieve houten cijferpuzzel voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Educatieve houten cijferpuzzel voor kinderen

24,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek een eenvoudige, leuke manier om uw kind te leren tellen met dit houten getallenbord. Het combineert een puzzelaspect voor de lol, cijfers in geschreven vorm en fysieke vorm voor gemakkelijk tellen, en het is een echt hechtingsmoment met uw kind tijdens dit leerproces. U zult het geweldig vinden om uw kind te helpen met het ontdekken en raden van getallen. U zult verbaasd zijn hoe snel ze deze nieuwe informatie oppikken.

De Houten Getallenplanken voor Kinderen educatieve puzzel is ideaal speelgoed om getallen te leren, en kinderen kunnen leren tellen, optellen en aftrekken door met deze puzzel te spelen.

Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Tellen maakt groot!

Laat uw kleintjes kennismaken met de wereld van cijfers en wiskunde. Dit volledig van hout gemaakte cijferbord laat uw kind oefenen en vertrouwd raken met getallen. Het is ook een geweldige manier om met uw kind te communiceren en aan hun motorische vaardigheden te werken. Het is makkelijk om te leren als je plezier hebt! De educatieve houten cijferpuzzel voor kinderen is leuk en leerzaam speelgoed. Deze puzzel is ideaal om kinderen te leren over getallen en hoe ze die op volgorde moeten zetten. De educatieve houten cijferpuzzel voor kinderen is een geweldige manier om de fijne motoriek van kinderen te verbeteren. Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is volledig veilig voor kinderen. Het is ook zeer duurzaam en kan vele jaren gebruikt worden.
0-2e8d70.jpeg

Leuk en stimulerend!

De educatieve houten cijferpuzzel voor kinderen is leuk en stimulerend educatief speelgoed dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, getalherkenning en probleemoplossende vaardigheden. Deze puzzel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij duurzaam en schokbestendig is. De puzzel bestaat uit verschillende houten planken met nummers van 1 tot 20 erop gedrukt. Elk bord heeft een ander aantal gaten dat overeenkomt met het getal dat erop gedrukt staat. Kinderen moeten het juiste aantal houten stukken in elk gat plaatsen om de puzzel compleet te maken. Ouders kunnen de puzzelstukjes na gebruik gemakkelijk opbergen in de doos, zodat ze niet kwijt raken en de puzzel in goede staat blijft voor toekomstig gebruik.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.