22879-a38ec4.jpeg
Educatieve houten cognitieve klokpuzzel voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Educatieve houten cognitieve klokpuzzel voor kinderen

19,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat uw kleintje kennismaken met het begrip tijd met deze cognitieve klokpuzzel van natuurlijk hout, zonder verf of vernis. Uw kind zal het begrip tijd beter begrijpen doordat het geometrische vormen ermee kan associëren, waardoor het gemakkelijker te begrijpen is. Tegelijkertijd helpt deze puzzel hen hun motorische vaardigheden en behendigheid te ontwikkelen. Het is een progressieve leermethode die geschikt is voor de allerkleinsten, en dat alles in alle veiligheid.

Kinderen houden van puzzels en houten speelgoed, dus waarom zou u ze geen educatieve houten cognitieve klokpuzzel geven? Deze puzzel is ideaal om kinderen te helpen de tijd te leren zien en de basisbegrippen van getallen te begrijpen.

De puzzel bestaat uit 12 houten stukjes die elk een uur van de dag voorstellen. Kinderen zetten de stukken in elkaar om een klok te maken en de tijd te leren aflezen. Deze puzzel is een geweldige manier om kinderen te helpen hun cognitieve vaardigheden te ontwikkelen en op een leuke manier te leren.

Tijd is kostbaar!

Een van de moeilijkste dingen om kinderen te leren is het begrip tijd. Het is gemakkelijk om dit met hen in praktijk te brengen, door interactie met uw kleintjes te creëren om hen te leren wat tijd is en hoe het geteld wordt. Met deze cognitieve klokpuzzel is het kinderspel! Deze educatieve houten puzzel is een geweldige manier om uw kind over tijd te leren. Hij bestaat uit 12 houten stukjes die elk een uur van de dag voorstellen. Uw kind moet de stukken in elkaar zetten om een klok te maken en te leren hoe laat het is. Deze puzzel is een uitstekend hulpmiddel om de logica en het kritisch denkvermogen van uw kind te ontwikkelen. Het is ook ideaal voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie. Deze houten puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij zeer duurzaam is. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
22879-ef3b6a.jpeg

Een leuk leerspel

De Cognitive Clock educatieve houten puzzel voor kinderen is een leuk leerspel dat kinderen helpt hun gevoel voor logica, probleemoplossend vermogen en begrip van tijd te ontwikkelen. Deze puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. De puzzel bestaat uit een aantal kleurrijke houten stukken die de cijfers op de klok en de minuten- en uurwijzers voorstellen. Kinderen moeten de stukken in elkaar zetten om een complete klok te vormen, waarbij ze hun geheugen en logisch redeneren gebruiken om de juiste plaats van elk stuk te bepalen. De Cognitive Clock educatieve houten puzzel voor kinderen is niet alleen een leuk spel, maar ook een effectief leermiddel.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.