De reeks van de patrouillewagen met Kerstmisvrachtwagen op witte achtergrond
Patrouille voertuigset met kersttruck
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Patrouille voertuigset met kersttruck

84,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek deze set voertuigen, kerstversie. Een vrachtwagen met zeven Patrouille figuren en hun verschillende voertuigen, klaar om iedereen in nood te redden. Elk Patrouille-figuur heeft meer dan één voertuig om zich aan elke situatie aan te passen.

Patrouille voertuigset met kersttruck De Patrouille is een team van zes puppies: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Skye. Ze hebben allemaal een rol in het team en zijn bereid om alles te doen om de inwoners van hun stad, Adventure Bay, te helpen.

Kinderen zullen het geweldig vinden om de avonturen van deze heldhaftige pups na te spelen met deze set Patrouillevoertuigen! Kinderen kunnen prachtige reddingsscenario’s bedenken met deze Patrouillevoertuigen!

Verschillende reddingshonden

De Pat Patrouille heeft verschillende reddingshonden die elk in één ding gespecialiseerd zijn, omdat bij elke redding degene gaat die zich het beste aan de situatie aanpast. Pat Patrouille voertuigset met kersttruck. Deze set bestaat uit een kersttruck, een auto en een quad. De kersttruck heeft een laadklep voor het in- en uitladen van de voertuigen. De voertuigen zijn uitgerust met verlichting en geluiden. De voertuigen zijn compatibel met de Pat Patrouille rupsbanden.
De reeks van de patrouillewagen met Kerstmisvrachtwagen op witte achtergrond

Een spannend assortiment speelgoed voor kinderen

De Patrol autoset met kersttruck is een spannende speelgoedset voor kinderen die dol zijn op de beroemde Patrol animatieserie. Deze set bevat een kersttruck versierd met twinkelende lichtjes en feestelijke motieven, plus twee extra Patrol voertuigen. De kersttruck is de parel in de kroon. Kinderen zullen het geweldig vinden om tijdens de feestdagen met deze speciale kersttruck te spelen en leuke verhalen te maken met hun favoriete Patrol-personages. De twee extra voertuigen in deze set zijn ook erg spannend. Al met al is de Patroller voertuigenset met kersttruck een ideaal cadeau voor kinderen die van de Patroller animatieserie houden. Met zijn leuke voertuigen en

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.