Rood en blauw elektrisch oranje gel ball orbeez pistool voor kinderen met oranje gel ballen op een witte achtergrond
Elektrisch orbeez pistool met oranje gelbal voor kinderen
84,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Elektrisch orbeez pistool met oranje gelbal voor kinderen

84,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze verbazingwekkende oranje gel bal elektrisch orbeez pistool voor kinderen is een leuk en creatief stuk speelgoed dat urenlang plezier biedt aan kinderen.

Het heeft een krachtige motor die de orbeez (gelballetjes) met ongelofelijke snelheden voortstuwt, waardoor ze tot 10 meter ver kunnen vliegen. De fel oranje kleur van het pistool trekt de aandacht van kinderen en moedigt hen aan om plezier te hebben en hun precisie- en coördinatievaardigheden te ontwikkelen.

Kinderen kunnen schiet- of precisiespelletjes organiseren, of gewoon plezier hebben door de orbeez in de lucht te lanceren. Dit oranje elektrische gelbal orbeez pistool voor kinderen is een geweldige manier om de creativiteit en verbeelding van kinderen te stimuleren en ze tegelijkertijd een leuke en lonende activiteit te geven.

De ideale metgezel voor urenlang plezier en vermaak!

Ons oranje elektrische orbeez-pistool voor kinderen is de perfecte metgezel voor urenlang speelplezier. Het kan tot 300 gelballen per minuut afvuren met een bereik van ongeveer 10 m, zodat ze zich zowel binnen als buiten kunnen vermaken. De orbeez zijn gemaakt van een speciale gel die opgeblazen en zacht wordt als hij nat is, waardoor het spel nog leuker wordt. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die van leuke, interactieve activiteiten houden.
0-5710ec.jpeg
79087-0c2a53.jpeg

Leuk en innovatief!

Dit oranje elektrische orbeez pistool met gelbal voor kinderen is een leuk en innovatief product dat kinderen urenlang vermaak biedt. Het is ontworpen met geavanceerde technologie en heeft een ergonomische handgreep en gevoelige trekker voor gebruiksgemak. Orbeez zijn gemaakt van een niet-giftige gel die veilig is voor kinderen en gemakkelijk verdund kan worden in water. Orbeez zijn verkrijgbaar in verschillende felle kleuren, waaronder oranje, en kunnen gebruikt worden voor het maken van sculpturen, spelletjes en decoraties. Dit oranje elektrische gelbal orbeez pistool voor kinderen is een geweldige manier om de creativiteit en verbeelding van kinderen te stimuleren en urenlang plezier en vermaak te bieden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.