Rode vechtsport nunchaku
Vechtsport nunchaku voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Vechtsport nunchaku voor kinderen

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat u verleiden door onze spons nunchaku voor uw kind om gevechten of zelfverdediging te oefenen. Het materiaal maakt het bestendig en schokabsorberend, waardoor het praktisch is voor veilig gebruik, dus wacht niet langer en haal deze nunchaku op die de mensen rondom uw kind die van vechtsporten houden zal verbazen.

De nunchaku is een traditioneel hulpmiddel voor vechtsporten dat bij kung fu wordt gebruikt. Het bestaat uit twee stokken die met elkaar verbonden zijn door een ketting of touw. De stokken kunnen van hout, plastic of metaal zijn. Nunchaku worden over het algemeen gebruikt om een tegenstander te slaan, maar ze kunnen ook worden gebruikt als een bladenwapen om te slaan, snijden of steken.

De sterkte van het materiaal

Deze nunchucks zijn gemaakt van spons, waardoor ze duurzaam zijn. Uw kind zal in alle veiligheid een fysieke sport kunnen beoefenen. Ze zullen vele oefenuren aan hun zijde hebben. Uw kind zal ze niet snel meer loslaten. De nunchucks voor vechtsporten voor kinderen zijn een uitstekende manier voor jongeren om hun coördinatie en behendigheid te ontwikkelen. Ze kunnen er ook de basistechnieken van kung fu en karate mee leren. Deze nunchakus zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor intensief gebruik. Ze zijn ook licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen.

Praktisch en elegant!

De Nunchaku voor vechtsporten voor kinderen is een oefeninstrument dat speciaal ontworpen is voor jonge liefhebbers van vechtsporten. De uitrusting bestaat uit twee houten stokken die met elkaar verbonden zijn door een metalen ketting, en wordt gebruikt om de coördinatie, kracht en flexibiliteit van kinderen te verbeteren. De houten stokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en schokbestendigheid gegarandeerd zijn. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor kinderen de nunchaku gemakkelijk kunnen hanteren zonder snel moe te worden. De metalen ketting is sterk en stevig aan de stokken bevestigd, voor een grote stabiliteit tijdens het gebruik.

Op de tatami!

De Nunchakus voor kinderen zijn meer dan alleen een spelletje, ze laten uw kleintjes een vechtkunstdiscipline ontdekken die hen zal leiden en hen een solide basis zal leren. Dit speelgoed is speciaal ontworpen om hun ergonomie te respecteren en is zorgvuldig geselecteerd door onze teams.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.