Zwarte en blauwe spons Kung Fu nunchaku
Sponge Kung Fu Nunchaku voor kinderen
24,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Sponge Kung Fu Nunchaku voor kinderen

24,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Met deze nunchucks kan uw kind Kung Fu oefenen waar en wanneer hij maar wil. Wacht niet langer en koop ze zodat uw kind kan beginnen met trainen. Dankzij het materiaal kunnen ze onbeperkt trainen, terwijl ze veilig blijven.

De spons kung fu nunchaku voor kinderen is een uitstekend trainingshulpmiddel voor jonge kung fu beoefenaars. Hij is gemaakt van zacht, lichtgewicht spons, waardoor hij gemakkelijk te hanteren en zeer comfortabel in gebruik is. Spons nunchucks zijn ook ideaal voor beginners omdat ze geen blessures veroorzaken als ze correct worden gebruikt.

Op weg om een expert te worden

Er is niets fantastischer dan een expert met gemak een nunchaku te zien hanteren. Uw kind kan dat ook worden, met onze sponsnunchucks kunnen ze leren zonder gewond te raken. De beste manier voor beginners om vechtsport te leren. De spons kung fu nunchaku voor kinderen is een uitstekend trainingshulpmiddel. Het is gemaakt van zacht, lichtgewicht spons, waardoor het comfortabel in de hand ligt en zeer bestendig is. Dit trainingshulpmiddel is ideaal voor zowel kung fu beginners als experts. Het is ook perfect voor kinderen, omdat het makkelijk te gebruiken en erg leuk is. De spons kung fu nunchaku voor kinderen is een geweldige manier om basis kung fu technieken te leren en stoom af te blazen.
0-011419.jpeg
31191-bde97a.jpeg

Een product van topkwaliteit

De Kung Fu Sponge Nunchaku voor kinderen is een product van topkwaliteit, speciaal ontworpen voor jonge vechtsporters. Deze nunchaku is gemaakt van zachte, resistente materialen en is perfect geschikt voor kinderen die willen leren omgaan met dit traditionele instrument. De spons die gebruikt is om deze nunchaku te maken biedt een comfortabele en stevige grip, zodat kinderen met het volste vertrouwen kunnen oefenen. Bovendien absorbeert de spons schokken, waardoor letsel bij verkeerd gebruik wordt voorkomen. Het ontwerp van deze nunchaku is ook erg aantrekkelijk voor kinderen, met felle kleuren en originele patronen.

Op de tatami!

De Nunchakus voor kinderen zijn meer dan alleen een spelletje, ze laten uw kleintjes een vechtkunstdiscipline ontdekken die hen zal leiden en hen een solide basis zal leren. Dit speelgoed is speciaal ontworpen om hun ergonomie te respecteren en is zorgvuldig geselecteerd door onze teams.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.