Gele spons nunchaku
Spons nunchaku voor kinderen
19,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Spons nunchaku voor kinderen

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het wordt tijd dat uw kind vechtsporten gaat beoefenen, en wij hebben deze geweldige, slijtvaste sponsbuks bedacht die uw kind tijdens de training goed van pas zullen komen. De enige keuze die u moet maken is voor welke kleur u gaat: geel of zwart.

De sponsnunchaku voor kinderen is leuk en veilig speelgoed dat door kinderen van alle leeftijden gebruikt kan worden. Het is gemaakt van zachte, soepele materialen, waardoor het perfect is voor kleine handjes. De spons nunchaku is gemakkelijk te hanteren en stelt kinderen in staat om hun coördinatie en behendigheid te ontwikkelen. Het is ideaal speelgoed voor kinderen die graag bewegen en plezier hebben.

Maak indruk op de wereld om u heen

Deze spons nunchucks zijn ontworpen voor mensen die willen beginnen met het oefenen van nunchaku. Uw kind zal indruk kunnen maken op de mensen om hem heen door een glimp op te vangen van zijn vaardigheden, ze zullen gesublimeerd worden door het ontwerp van de nunchaku die de mensen die ernaar kijken niet onverschillig zal laten. De spons nunchaku voor kinderen is een uitstekend hulpmiddel voor training en zelfverdediging. Het is gemaakt van zacht, lichtgewicht spons, waardoor het gemakkelijk te hanteren en zeer veilig is. Het is ook erg sterk, waardoor het ideaal is voor kinderen.

Een uniek en innovatief product

De Sponge Nunchaku voor kinderen is een uniek en innovatief product waarmee jongere kinderen in alle veiligheid de vechtkunst van nunchaku kunnen leren. Deze nunchaku is speciaal ontworpen voor kinderen en is gemaakt van een zachte, lichtgewicht spons die geen schade zal veroorzaken bij per ongeluk contact. Het handvat van de nunchaku is ook bekleed met dik schuim voor een comfortabele, stevige grip. De kettingen die de twee delen van de nunchaku verbinden zijn ook gemaakt van spons, waardoor het product gemakkelijk te hanteren is en minder gevaarlijk dan traditionele houten of metalen nunchakus.

Op de tatami!

De Nunchakus voor kinderen zijn meer dan alleen een spelletje, ze laten uw kleintjes een vechtkunstdiscipline ontdekken die hen zal leiden en hen een solide basis zal leren. Dit speelgoed is speciaal ontworpen om hun ergonomie te respecteren en is zorgvuldig geselecteerd door onze teams.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.