Foam nunchucks in zwart, blauw, rood en geel
Foam nunchucks voor kinderen
14,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Foam nunchucks voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het is moeilijk om niet verliefd te worden op deze prachtige nunchucks. Als uw kind enige beheersing van nunchaku heeft, geef hem dan een geweldig cadeau, het ontwerp zal pronken met hun vaardigheden en ze zullen indruk maken op iedereen om hen heen.

Foam nunchucks voor kinderen zijn een uitstekend hulpmiddel voor training en zelfverdediging. Ze zijn gemaakt van zacht, lichtgewicht schuim, waardoor ze perfect zijn voor kinderen. Ze zijn ook gemakkelijk te hanteren en onder controle te houden, waardoor ze ideaal zijn voor beginners. Foam nunchucks voor kinderen zijn een geweldige manier om basis zelfverdedigingstechnieken te leren en bewegingscoördinatie te ontwikkelen.

Een nieuw begin

U en uw kind hebben een vechtsportfilm bekeken en kwamen een scène tegen van een nunchaku-expert en uw kind wilde ermee beginnen. Geen zorgen, wij hebben de oplossing met onze schuimrubberen nunchaku speciaal voor beginners. Dankzij het schuimmateriaal zal uw kind zich niet bezeren tijdens het oefenen. Foam nunchucks voor kinderen zijn het perfecte speelgoed voor kleine ninja’s in de dop! Ze zijn gemaakt van zacht, lichtgewicht schuim, waardoor ze perfect zijn voor oefenspelletjes en denkbeeldige gevechten. De nunchucks zijn ongeveer 30 cm lang en hebben een zacht plastic handvat voor een comfortabele grip.

Een ideaal product voor jonge kunstliefhebbers

Schuimrubberen nunchucks voor kinderen zijn ideaal voor jonge vechtsporters die op zoek zijn naar een veilige manier om te trainen. Deze nunchakus zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bedekt met zacht, resistent schuim dat kinderen beschermt tegen onbedoelde klappen. Schuimrubberen nunchucks voor kinderen zijn ontworpen om licht en gemakkelijk hanteerbaar te zijn, zodat kinderen hun coördinatie en behendigheid kunnen ontwikkelen terwijl ze de basistechnieken van de vechtsport leren. Met hun ergonomische ontwerp, lichte gewicht en sterkte bieden deze nunchucks een leuke en effectieve trainingservaring voor jonge vechtsporters.

Op de tatami!

De Nunchakus voor kinderen zijn meer dan alleen een spelletje, ze laten uw kleintjes een vechtkunstdiscipline ontdekken die hen zal leiden en hen een solide basis zal leren. Dit speelgoed is speciaal ontworpen om hun ergonomie te respecteren en is zorgvuldig geselecteerd door onze teams.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.