Blauwe, zwarte, groene en rode Kung Fu nunchaku
Kung Fu Nunchaku voor kinderen
16,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Kung Fu Nunchaku voor kinderen

16,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Een flexibele nunchaku van spons voor de veiligheid van beginners. Het is de ideale manier om te beginnen met het beoefenen van vechtsporten. Het beoefenen van nunchaku zorgt ervoor dat uw kind gezond is en het onderdeel kan maken van zijn nieuwe dagelijkse leven.

Nunchaku is een traditioneel kung fu zelfverdedigingsinstrument. Het bestaat uit twee stokken die met elkaar verbonden zijn door een ketting of koord. De stokken kunnen van hout, plastic of metaal zijn. De nunchaku kan worden gebruikt als een wapen met bladen om de slagen van uw tegenstander te slaan, te pareren en te blokkeren.

Nunchaku is een zeer veelzijdig instrument dat gebruikt kan worden voor zelfverdediging, fitness, wedstrijden en amusement. Kinderen kunnen leren omgaan met nunchaku door middel van vechtsporten, vechtsporten of nunchaku clubs. Kinderen kunnen ook leren om nunchaku te gebruiken voor zelfverdediging door middel van zelfverdedigingscursussen die speciaal voor hen ontworpen zijn.

Voor jonge beginners

Uw kind zal een nunchaku-expert worden, maar eerst moet u hem dit model geven, dat perfect is voor nieuwe nunchaku-spelers. Het sponsmateriaal bespaart hem onnodige krassen en zorgt ervoor dat hij veilig kan oefenen zonder zichzelf te bezeren. Nunchaku is een traditioneel vechtinstrument dat oorspronkelijk uit Japan komt. Het bestaat uit twee stokken die met elkaar verbonden zijn door een ketting of koord. De stokken kunnen van hout, plastic of metaal zijn. De nunchaku wordt gebruikt in vechtsporten zoals karate, kung fu en taekwondo. Kinderen trainen graag met dit leuke en speelse speelgoed!

Speciaal ontworpen voor kinderen

De Kung Fu Nunchaku voor kinderen is een essentieel trainingshulpmiddel voor jonge Kung Fu beoefenaars. Dit product is speciaal ontworpen voor kinderen, met een grootte en gewicht aangepast aan hun lichaamsbouw. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hardhout en sterk nylon koord. De Kung Fu Nunchaku voor kinderen is een uitstekende manier om de coördinatie, kracht en flexibiliteit te verbeteren. Het helpt ook om hun concentratie en discipline te ontwikkelen, terwijl het een leuke en stimulerende ervaring is.

Op de tatami!

De Nunchakus voor kinderen zijn meer dan alleen een spelletje, ze laten uw kleintjes een vechtkunstdiscipline ontdekken die hen zal leiden en hen een solide basis zal leren. Dit speelgoed is speciaal ontworpen om hun ergonomie te respecteren en is zorgvuldig geselecteerd door onze teams.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.