100 tot 1200x educatieve microscoop voor witte, rode en zwarte kinderen op een witte achtergrond
100 tot 1200x educatieve microscoop voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

100 tot 1200x educatieve microscoop voor kinderen

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Vindt uw kind het leuk om monsters of kleine voorwerpen te bekijken? Trakteer ze dan op deze educatieve microscoop. Een microscoop met een vergroting van 100 tot 1200x en een krachtige LED-lamp voor het effectief observeren van monsters. Deze kindermicroscoop is ook gemakkelijk te gebruiken. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De 100 tot 1200x educatieve microscoop is een uitstekend hulpmiddel voor kinderen die graag willen leren en de microscopische wereld willen ontdekken. Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u monsters met een zeer hoge resolutie bekijken. Bovendien is hij licht en draagbaar, waardoor hij ideaal is voor reizen en excursies.

Een complete microscoop

Deze kindermicroscoop heeft alles wat u nodig hebt om effectief te observeren. Naast de microscoop zelf, wordt hij ook geleverd met opvangflesjes, blanco etiketten, een geprepareerd objectglaasje, vier blanco objectglaasjes en een tang. De 100 tot 1200x educatieve microscoop is een uitstekend hulpmiddel voor kinderen die graag leren en de microscopische wereld ontdekken. Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u toe om objecten zeer gedetailleerd te bekijken, tot 1200x. Kinderen kunnen planten, insecten en zelfs cellen bestuderen! Hij is licht en draagbaar, dus ideaal voor uitstapjes.
5300-bb4b8f.jpeg
5300-1bc8cb.jpeg

Optimale observatie

De 100 tot 1200x educatieve microscoop voor kinderen is een ideaal leermiddel voor jonge wetenschappers in de dop. Met een vergrotingsbereik van 100 tot 1200x stelt deze microscoop kinderen in staat om de microscopische wereld met grote precisie en helderheid te verkennen. De microscoop is uitgerust met een geïntegreerd LED-verlichtingssysteem dat een heldere, gelijkmatige verlichting biedt voor optimale observatie van monsters. Hij heeft ook een verstelbaar diafragma om de hoeveelheid binnenkomend licht aan te passen en een condenserende lens om het licht op het monster te richten. Hij is ook uitgerust met een schuin oculair voor optimaal gebruikscomfort.

Observeer met een vergrootglas

Prikkel de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van uw kind en laat ze de wereld om hen heen verkennen met een junior microscoop. Ze kunnen doen wat volwassenen doen, en in detail observeren hoe een haarlok, een blad of een zandkorrel in elkaar zit!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.