Biologische microscoop 100X 400X 1200X voor gele, zwarte en grijze kinderen op een witte achtergrond
Biologische microscoop 100X 400X 1200X voor kinderen
29,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Biologische microscoop 100X 400X 1200X voor kinderen

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Heeft uw jongen of meisje een passie voor biologie? Dan is deze biologische kindermicroscoop echt iets voor hen! Een microscoop met 100x, 400x en 1200x vergroting waarmee ze verschillende soorten organismen effectief kunnen observeren. Deze microscoop is perfect voor kinderen op de basisschool of middelbare school.

De 100X 400X 1200X Biologische Kindermicroscoop is een ideale educatieve microscoop voor kinderen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en stelt kinderen in staat om de microscopische wereld te verkennen. De microscoop heeft een instelbare oculaire lens en fijne focusaanpassing, waardoor monsters duidelijk en nauwkeurig kunnen worden geobserveerd. Bovendien heeft de microscoop ingebouwde LED-verlichting voor een betere zichtbaarheid van de monsters.

Een speeltje voor toekomstige wetenschappers

Deze kindermicroscoop zal de interesse van uw kind in biologie en onderzoek helpen ontwikkelen. Geef hem cadeau om hun kennis te vergroten. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De 100X 400X 1200X Biologische Kindermicroscoop is een ideale educatieve microscoop voor kinderen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u monsters duidelijk en nauwkeurig observeren. De microscoop is uitgerust met een 100X objectief, een 400X objectief en een 1200X objectief, zodat u monsters bij verschillende vergrotingen kunt bekijken. Bovendien is de microscoop uitgerust met een ingebouwde LED-lamp, zodat u ook bij weinig licht monsters kunt bekijken. De microscoop wordt geleverd met een complete accessoirekit, inclusief pipet, dekglaasje, dekglas en gebruikershandleiding.
5308-bde778.jpeg

Nauwkeurige observatie

Met een vergrotingsbereik tot 1200X biedt deze microscoop een gedetailleerd beeld van biologische monsters, zodat kinderen de microscopische wereld om hen heen kunnen verkennen. De microscoop is uitgerust met een optisch systeem van hoge kwaliteit, inclusief drie verschillende objectieven om de gewenste vergrotingsniveaus te bereiken. Hij is gemakkelijk te gebruiken en kindvriendelijk. De microscoop heeft ook instelbare LED-verlichting, die helder, gelijkmatig licht geeft voor heldere, nauwkeurige observatie. Kinderen kunnen de helderheid gemakkelijk aanpassen om het best mogelijke beeld te krijgen. Ze zullen hun tijd doorbrengen met het beter bekijken van de dingen om hen heen!

Observeer met een vergrootglas

Prikkel de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van uw kind en laat ze de wereld om hen heen verkennen met een junior microscoop. Ze kunnen doen wat volwassenen doen, en in detail observeren hoe een haarlok, een blad of een zandkorrel in elkaar zit!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.