5324-a572a7.jpeg
1000X digitale microscoop met WiFi voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

1000X digitale microscoop met WiFi voor kinderen

59,90 

Slechts 15 resterend op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is uw kind geïnteresseerd in wetenschap? Geef ze dan deze mooie 1000x digitale microscoop cadeau. Ze zullen het geweldig vinden om objecten te observeren en experimenten uit te voeren met deze kindermicroscoop. Uitgerust met WiFi is deze microscoop met camera leuk en praktisch in gebruik. Uw jongen of meisje zal er veel plezier aan beleven.

De 1000X digitale microscoop met WiFi voor kinderen is een hoogwaardige draagbare elektronenmicroscoop. Hij heeft een 1000x digitale zoomlens, een 2 megapixel resolutie en een 3,5\” LCD-scherm. De microscoop is gemakkelijk te gebruiken en stelt kinderen in staat om objecten zeer gedetailleerd te bekijken. Bovendien heeft hij een WiFi-functie zodat u afbeeldingen en video\’s kunt delen met andere apparaten.

Een uitgebreid hulpmiddel

Deze microscoop is veel meer dan alleen speelgoed en heeft een aantal praktische functies, zoals een standaard die in 3 secties versteld kan worden voor vaste observatie, 8 verstelbare LED-lampjes om aan verschillende omgevingen aan te passen, een stofkap en nog veel meer. Deze kindermicroscoop is ook draagbaar. Het is een ideaal hulpmiddel voor jonge wetenschappers. Het maakt verbazingwekkende observaties van planten, insecten en kristallen mogelijk, evenals een diepgaande studie van de celstructuur.
5324-46b99d.jpeg
5324-64fdc0.jpeg

Bestuderen wat ons omringt

Deze microscoop is een innovatief educatief hulpmiddel waarmee u de microscopische wereld op een leuke, interactieve manier kunt ontdekken en is perfect voor kinderen. De 1000X digitale microscoop is gemakkelijk te gebruiken en perfect voor kinderen van alle leeftijden. Hij wordt geleverd met een verstelbare standaard om het te observeren object op zijn plaats te houden, en met instelbare LED-verlichting voor beter zicht. Deze digitale microscoop is niet alleen erg leuk, maar ook een uitstekend educatief hulpmiddel voor kinderen. Het kan helpen bij het ontwikkelen van hun wetenschappelijke nieuwsgierigheid, observatievaardigheden en begrip van de wereld om hen heen.

Observeer met een vergrootglas

Prikkel de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van uw kind en laat ze de wereld om hen heen verkennen met een junior microscoop. Ze kunnen doen wat volwassenen doen, en in detail observeren hoe een haarlok, een blad of een zandkorrel in elkaar zit!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.