4512-23690c.jpeg
49-toets silicium piano op wielen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

49-toets silicium piano op wielen

74,99 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wat is een betere manier om de hersenen van een kind te ontwikkelen dan ze kennis te laten maken met muziek. Met deze rollende piano met 49 toetsen zal uw jongen of meisje interesse in muziek beginnen te krijgen. Hij is echt schattig met zijn eenvoudige, kleurrijke ontwerp. Deze siliconen piano is opvouwbaar en kan uw kind overal mee naartoe nemen.

De 49-toetsen siliconen piano op wieltjes is een draagbaar en compact elektronisch muziekinstrument. Het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor het ideaal is voor muzikanten onderweg. De pianotoetsen zijn gemaakt van siliconen, waardoor hij stil is en gemakkelijk schoon te maken. De piano heeft een ingebouwde luidspreker, USB-poort, hoofdtelefoonaansluiting en verstelbare standaard voor comfortabel gebruik.

Leuk om te spelen

Deze flexibele keyboard piano zal uw kind zeker bevallen. Hij heeft al 14 demoliedjes, 47 klankkleuren, 128 ritmes en 346 akkoorden. Deze kinderpiano is leuk om op te spelen met zijn zachte toetsen. Deze siliconenpiano met 49 toetsen op wieltjes is een compact, draagbaar elektronisch muziekinstrument. Het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als professionele muzikanten. De toetsen van de piano zijn gemaakt van siliconen, waardoor hij zacht aanvoelt en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien wordt de piano geleverd met een verstelbare standaard voor comfortabel gebruik.
4512-2057ad.jpeg
4512-0882fa.jpeg

Laat creativiteit spreken

De Silicone Rolling Piano met 49 toetsen is een praktisch, draagbaar muziekinstrument dat perfect is voor zowel kleine beginners als meer ervaren muzikanten. Deze piano wordt geleverd met allerlei extra functies, zoals verschillende speelstanden, geluidseffecten, voorgeprogrammeerde ritmes en opname- en afspeelfuncties. Dit alles maakt deze piano tot een ideale keuze voor beginnende kindermuzikanten! Ze zullen onder andere hun creativiteit en coördinatievaardigheden kunnen ontwikkelen. De verscheidenheid aan kleuren is ook aantrekkelijk, waardoor het niet alleen een mooie, maar ook een nuttige piano is.

Om zoete melodieën te spelen

Of u uw kind nu wilt laten kennismaken met rustige melodieën of zich wilt uitleven op de toetsen, ondersteun hun muzikale ontwikkeling met een leeftijdsgeschikt instrument. Onze selectie van kinderpiano's is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.