Kleurrijke geometrische houten puzzel op een witte achtergrond
Geometrische houten puzzel
14,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Geometrische houten puzzel

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u de hersenen van uw kind van jongs af aan stimuleren? Geef ze dan deze mooie geometrische houten puzzel cadeau. Dit kleurrijke speelgoed zal gemakkelijk hun aandacht trekken. Uw jongen of meisje zal er met plezier mee spelen en verschillende geometrische vormen leren: vierkant, rechthoek, driehoek, cirkel, enz.

De geometrische houten puzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout en is gemakkelijk in elkaar te zetten. De geometrische houten puzzel is een geweldige manier om kinderen over meetkunde te leren. Het is ook ideaal voor het ontwikkelen van oog-handcoördinatie en fijne motoriek.

Een leerspel voor kinderen

Deze puzzel is veel meer dan een spelletje, het is een echt leerhulpmiddel voor kinderen. Geef hem gerust cadeau aan uw zoon of dochter. Deze kinderpuzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De geometrische houten puzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van massief beukenhout, waardoor hij zeer duurzaam is. De stukjes hebben de vorm van ruiten, driehoeken, cirkels, vierkanten en rechthoeken. Kinderen kunnen leren hoe ze in elkaar gezet kunnen worden om verschillende geometrische vormen te maken. Dit speelgoed is perfect om de fijne motoriek en het logisch denken van kinderen te ontwikkelen.
4165-7e0ab4.jpeg

Een goed doordachte puzzel

Deze houten puzzel is gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten dankzij de precisiegesneden stukjes. De stukjes zijn ook gemakkelijk vast te pakken en vast te houden voor kinderen. Het is een spel dat gebruikt kan worden om geometrische vormen, oog-handcoördinatie, fijne motoriek en probleemoplossing te leren. Het heeft een aantrekkelijk ontwerp, met heldere kleuren en interessante patronen. De geometrische vormen zijn gevarieerd, zodat spelers eindeloze combinaties kunnen maken. Het is een uitstekende keuze voor jonge kinderen en helpt hen hun zintuigen en motoriek te ontwikkelen.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.