4121-fdbf31.jpeg
Houten bord met kleurrijke alfabet- en cijferpuzzel
14,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Houten bord met kleurrijke alfabet- en cijferpuzzel

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw kind het alfabet of de cijfers leren? Geef ze dan dit mooie houten bord met een alfabet- en cijferpuzzel. Het is een kleurrijke puzzel die uw kind vanaf de eerste blik zal verbazen. Geef het cadeau! Uw jongen of meisje zal veel plezier hebben met het plaatsen van elk alfabet of cijfer in het bijbehorende vakje.

Het houten bord met kleurrijke alfabet- en cijferpuzzel is het perfecte educatieve speelgoed voor kinderen. Er zijn 26 puzzelstukken, die elk een letter van het alfabet of een cijfer voorstellen. Kinderen kunnen het alfabet en de cijfers leren terwijl ze plezier hebben. De puzzel is gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, dus perfect voor op reis.

Leerzaam speelgoed voor de kleintjes

Uw kind zal het alfabet en de cijfers beter begrijpen met deze mooie, kleurrijke 3D-puzzel. Dit speelgoed is perfect voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Het houten bord met kleurrijke alfabet- en cijferpuzzel is educatief speelgoed waarmee kinderen het alfabet en de cijfers kunnen leren. De stukjes zijn gemaakt van massief hout, geverfd in heldere, niet-giftige kleuren. De puzzel is gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, waardoor hij perfect is voor kinderen vanaf 3 jaar. Houten puzzels zijn een geweldige manier om kinderen te helpen hun fijne motoriek te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.
4121-85dc4f.jpeg

Een aantrekkelijk stuk speelgoed

Dit bord is gemaakt van hout van hoge kwaliteit, waardoor het duurzaam en schokbestendig is. Het is ontworpen om kinderen te helpen het alfabet en de cijfers te leren terwijl ze plezier hebben. De puzzel bestaat uit kleurrijke letters en cijfers die voor kinderen gemakkelijk te herkennen zijn. De heldere, aantrekkelijke kleuren trekken de aandacht van kinderen en moedigen hen aan om met het bord te spelen. De puzzelstukjes zijn ook groot genoeg voor kleine handjes om vast te pakken. Dit bord is niet alleen leuk, maar ook zeer leerzaam. Het helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun oog-handcoördinatie, fijne motoriek en letter- en cijferherkenning.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.