3407-39338e.jpeg
Mini 4-snarige gitaar in de vorm van een vrucht
14,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Mini 4-snarige gitaar in de vorm van een vrucht

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Zou uw kind graag gitarist worden? Maak hun droom waar door ze deze 4-snarige minigitaar in de vorm van een vrucht te geven. Een kleurrijke gitaar met een leuke vorm waar uw jongen of meisje graag op zal spelen in hun vrije tijd. Deze kindergitaar is gemaakt van plastic, is licht van gewicht, gemakkelijk te hanteren en produceert een aangenaam geluid.

De fruitvormige 4-snarige minigitaar is een leuk en uniek muziekinstrument. Het is gemakkelijk te bespelen en kan gebruikt worden om muzieknoten en akkoorden te leren. Dit instrument is perfect voor zowel beginners als ervaren muzikanten.

Een gitaar in de vorm van een vrucht

Deze minigitaar in de vorm van een vrucht is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is geweldig speelgoed voor het ontwikkelen van hersen- en handvaardigheden. Hij is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en vormen. De fruitige 4-snarige minigitaar is een leuk en uniek muziekinstrument. Het is gemaakt van massief beukenhout en heeft een natuurlijke afwerking. De snaren zijn van nylon en zijn met rubberen bruggen aan het instrument bevestigd. De minigitaar is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners of muzikanten die veel reizen.
3407-9d857e.jpeg
3407-39338e.jpeg

Een instrument voor zelfexpressie

De fruitige 4-snarige minigitaar is gemakkelijk te bespelen, zelfs voor kleine beginners, dankzij het compacte formaat en de flexibele snaren die niet veel druk nodig hebben om een noot te produceren. Ideaal voor kinderen die muziek willen ontdekken, een instrument willen leren bespelen en hun artistieke gevoel willen ontwikkelen. Het kan ook gebruikt worden als decoratief object of origineel cadeau. Kinderen zullen met veel plezier een door hen geleerd stuk voor u spelen!

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.