-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Baby Alive pop Lili a faim zwart haar

42,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze Baby Alive pop, een pop die echt eet en poep en plas doet. Met al haar accessoires kunt u haar voeden en verschonen als ze haar behoefte doet. Deze pop wordt geleverd met twee vormen, zodat u haar watermeloen en aardbei kunt voeren. Mis deze unieke kans niet om uw dochter deze kerst blij te maken met deze prachtige pop van Baby Alive.

OP VOORRAAD IN FRANKRIJK In de buurt van Valenciennes: tussen 72u en 96u en uw pakket ligt voor uw deur.

Het duurt 48 uur om uw bestelling klaar te maken, 24 tot 48 uur voor de levering en de postbode staat voor uw deur met uw kerstcadeaus. Klaar om mensen blij te maken!

Een echte baby

Verander deze pop in een echte baby, maak haar eten klaar, geef haar te eten met de lepel en verschoon haar luier om te leren hoe je voor een echte baby moet zorgen. Kleine meisjes kunnen voor hun baby zorgen terwijl ze plezier hebben met de Baby Alive Lili a faim pop. Kinderen kunnen Lili uit haar flesje voeden. Na het spelen en verzorgen van Lili is het tijd om de uitwerpselen van de baby op te ruimen met het potje. Deze realistische interactieve pop reageert op verzorging: ze drinkt water, plast en poept in haar potje en huilt als ze honger heeft of slaperig is.
Baby Alive Lili a faim zwart haar pop met luier en baby accessoires

Het perfecte interactieve speelgoed voor kinderen

De Baby Alive Lili heeft honger pop is het perfecte interactieve speelgoed voor kinderen die graag voor hun poppen zorgen. Met haar zachte, zijdeachtige zwarte haar lijkt deze pop op een echte baby en is ze ideaal om kinderen aan te moedigen hun verbeelding en creativiteit te ontwikkelen. De Baby Alive Lili heeft honger pop heeft een uniek voedingssysteem waarmee kinderen haar kunnen voeden als een echte baby. De pop is ontworpen om veelvuldig hanteren door kinderen te weerstaan en kan urenlang worden gebruikt zonder te verslechteren. Het zwarte haar van de pop is gemakkelijk te stylen en kan indien nodig gewassen worden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.