Harry Potter 4 bouwset voor kinderkasteel
Harry Potter 4 bouwset voor kinderen
79,90 104,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Harry Potter 4 bouwset voor kinderen

79,90 104,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze fantastische en magische Harry Potter 4 bouwset voor kinderen. Het is een geweldige manier om de creativiteit en verbeelding van uw kleintjes te ontwikkelen.

De stukken zijn gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten, zodat kinderen hun eigen magische avonturen op Zweinstein kunnen bouwen.

De set bevat verschillende figuurtjes van iconische personages uit de Harry Potter-film, evenals talloze accessoires en decorelementen om de sfeer van de beroemde film na te bootsen. Kinderen zullen dol zijn op het spelen met dit spel en elke keer weer plezier beleven aan het verzinnen van nieuwe verhalen.

Een spel om de cultscènes uit de Harry Potter-film opnieuw te beleven!

Deze Harry Potter 4 bouwset voor kinderen bevat 7 modellen van verschillende kastelen om te bouwen, geïnspireerd op de film Harry Potter en de Geheime Kamer. Het spel bevat ook veel accessoires en figuurtjes, waaronder Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Granger, Draco Malfoy en meer! Kinderen kunnen de cultscènes uit de film herbeleven en zich uren vermaken. Deze Harry Potter 4 bouwset voor kinderen bestaat uit verschillende harde en zachte plastic onderdelen. Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, waardoor hij ideaal is voor kinderen. De stukken zijn compatibel met de andere sets uit de Harry Potter-serie. Dit spel is een geweldige manier voor kinderen om hun verbeelding en creativiteit te ontwikkelen.

Een spannend spel

De Harry Potter 4 Bouwset voor Kinderen is een spannend spel waarmee jonge fans van de Harry Potter saga hun eigen versie van het beroemde kasteel van Zweinstein kunnen bouwen. Deze bouwset bevat meer dan 900 stukken en biedt een uitdagende en lonende bouwervaring voor kinderen vanaf 8 jaar. De Harry Potter 4 Bouwset voor Kinderen wordt geleverd met gedetailleerde instructies om kinderen te helpen elk deel van Kasteel Zweinstein te bouwen, inclusief de Grote Zaal, de Gryffindor Gemeenschappelijke Kamer, de Astronomietoren en nog veel meer. Met de vele hoogwaardige onderdelen en instructies

Perfect voor fans van de serie!

Ontdek dit fantastische Harry Potter spel, perfect voor fans van de serie, het gaat van generatie op generatie. Dit spel bestaat uit bouwstenen, waarbij u verschillende scènes uit de serie kunt bouwen, bijvoorbeeld het kasteel, het huis, de auto, enz. Uw kind zal het geweldig vinden om deze scènes samen met u te kunnen herbeleven, om er als gezin van te genieten. Uw kind zal het geweldig vinden om deze scènes samen met u opnieuw te beleven, om er samen met het gezin van te genieten.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.