Gestapelde houten bouwset voor kinderen
Gestapelde houten bouwset voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Gestapelde houten bouwset voor kinderen

69,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het leukste speelgoed om te hebben om de vaardigheden van uw kind te ontwikkelen. Ons speelgoed bestaat uit een rechthoekig blok en een basis om de toren vast te houden. Het is gemaakt van hout. Een geweldige manier om een middag met uw kind door te brengen, er wacht u een onvergetelijk moment om te delen.

De gestapelde houten bouwset voor kinderen is leuk, educatief speelgoed waarmee uw kind zijn oog-handcoördinatie en creativiteit kan ontwikkelen.

De houten blokken zijn gemakkelijk te hanteren en te stapelen, zodat uw kind veel verschillende bouwwerken kan maken. Het stapelen van houten bouwblokken voor kinderen is een geweldige manier om de fijne motoriek van uw kind te stimuleren.

De koning van de torens

Uw kind zal een prachtige houten toren kunnen bouwen met ons constructiespel. Help ze hun denk- en coördinatievaardigheden te verbeteren. U en uw kind zullen genieten van het samen delen en leren. De gestapelde houten bouwset voor kinderen is een uitstekende manier om uw kind te leren bouwen. De houten blokken zijn gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten, waardoor het spel perfect is voor kinderen van alle leeftijden. Het spel bevat verschillende blokvormen en -maten, zodat uw kind unieke en originele bouwwerken kan maken. De houten blokken zijn ook geverfd in heldere, opvallende kleuren, waardoor het spel nog leuker wordt om te spelen.

Leuk en stimulerend

De gestapelde houten bouwset voor kinderen is leuk en stimulerend educatief speelgoed dat kinderen helpt hun creativiteit, hand-oogcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Het spel is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk hout, waardoor het duurzaam en veilig is voor kinderen. Het spel bestaat uit blokken van verschillende afmetingen en vormen die op elkaar gestapeld kunnen worden om ongelooflijke bouwwerken te maken. De blokken zijn makkelijk hanteerbaar voor kleine handjes en hebben een gladde afwerking om splinters of verwondingen te voorkomen. Kinderen kunnen torens, bruggen, huizen, kastelen en nog veel meer bouwen met deze houten bouwset. Ze kunnen ook experimenteren met verschillende modellen en ontwerpen om unieke en originele bouwwerken te maken. Het is tijdloos speelgoed waarvan kinderen van alle leeftijden kunnen genieten en dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.