Tetris puzzel 27 gekleurde plastic stukjes
27-delige Tetris puzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

27-delige Tetris puzzel

39,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Haal herinneringen op aan uw beste Tetris-spellen en laat uw kind kennismaken met een iconisch spel. Help ze hun denkvermogen te verbeteren, evenals hun vermogen om vormen en kleuren te onderscheiden.

Duurzaam, het spel is gemaakt van siliconen en zal lang aan de zijde van uw kind staan. Het spel heeft 27 stukjes.

De 27-delige Tetris Puzzel is een leuk en stimulerend puzzelspel dat een unieke speelervaring biedt voor spelers van alle leeftijden. Bovendien wordt de puzzel geleverd met een gedetailleerde handleiding waarin wordt uitgelegd hoe het spel gespeeld moet worden en waarin handige tips worden gegeven om de puzzel sneller op te lossen.

Een iconisch spel

Het ideale spel om uw kind te helpen zijn hand-oogcoördinatie en denkvermogen te verbeteren en kleuren en vormen te ontdekken. Er staat uw kind een onvergetelijk moment te wachten dankzij ons Tetris-spel. De puzzel is ook gemakkelijk op te bergen en te vervoeren dankzij de compacte, lichtgewicht doos. Deze 27-delige Tetris puzzel is een leuk, stimulerend en leerzaam puzzelspel dat een unieke speelervaring biedt voor spelers van alle leeftijden. Met zijn kleurrijke stukjes en slimme ontwerp is deze puzzel een uitstekende keuze voor
0-8e8a3e.jpeg
22173-795c8e.jpeg

Een leuk en stimulerend puzzelspel

De 27-delige Tetris Puzzel is een leuk en stimulerend puzzelspel dat fans van puzzelspellen in verrukking zal brengen. Deze puzzel is geïnspireerd op het beroemde videospel Tetris, dat sinds de creatie in 1984 miljoenen spelers over de hele wereld heeft weten te boeien. De puzzel bestaat uit 27 kleurrijke blokvormige stukjes, elk met een unieke vorm die perfect op de andere stukjes past om een compleet raster te vormen. De felle, levendige kleuren van de stukjes geven de puzzel een vleugje plezier en dynamiek, waardoor hij nog aantrekkelijker wordt. Met zijn levendige kleuren, compacte formaat en gebruiksgemak is het een geweldige keuze voor iedereen die zijn hersenen wil stimuleren en tegelijkertijd plezier wil hebben.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.