interactieve kinderspeelgoed babyrobot
Baby Robot interactief speelgoed – VTech® – Interactief speelgoed
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Baby Robot interactief speelgoed – VTech® – Interactief speelgoed

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Geef uw kind educatief speelgoed dat hun nieuwsgierigheid prikkelt en hun zintuigen oefent terwijl ze plezier hebben! Ons prachtige interactieve Baby Robot speelgoed van VTech® stimuleert de motoriek van uw kind dankzij de vele functies.

Met zijn 4 interactieve speelzijden en meer dan 40 ingebouwde liedjes, melodietjes, geluiden en zinnetjes zal uw kleintje aan zijn intelligentie werken en cijfers, kleuren, muzieknoten en woordenschat leren.

🚚 BINNEN 48 UUR THUISBEZORGD

Een robot om uw kind te helpen opgroeien

Dit interactieve speelgoed voor kinderen helpt hen hun zintuigen te ontwikkelen en stimuleert de motoriek dankzij de vele functies. Met deze intelligente robot kan uw kind : Luisteren naar leuke liedjes en zinnetjes door op de leerknoppen te drukken Tot 5 leren tellen door aan de sleutel bovenop de robot te draaien Leuke nieuwe geluiden ontdekken en woordenschat leren door de Dag/Nacht-schuifknop te bewegen Muzieknoten en verschillende muziekstijlen leren door aan de gekleurde tandwielen te draaien Bovendien licht het gezicht van de robot op afhankelijk van het gekozen geluid of de gekozen muziek, om zijn aandacht te trekken en hem aan te moedigen om steeds opnieuw te spelen. Een geweldig speeltje waarmee uw kind letters, kleuren, geluiden, vormen en cijfers leert terwijl het plezier heeft!

Een leuk ontwerp!

De interactieve Baby Robot van VTech® is een ideale metgezel voor peuters die de wereld om hen heen willen verkennen. Met zijn heldere kleuren en leuke ontwerp is deze robot ontworpen om de verbeelding en nieuwsgierigheid van kinderen te stimuleren. De Baby Robot is uitgerust met een groot aantal interactieve functies die kinderen aanmoedigen om te leren terwijl ze plezier hebben. Dit zijn onder andere verlichte knoppen, liedjes, melodietjes en educatieve zinnetjes om kinderen te helpen hun woordenschat en begrip van de wereld om hen heen te ontwikkelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.