willliam educatief speelgoed leuke vlam draak
Educatief speelgoed William de vriendelijke vlamdraak Tut tut copains – VTech® speelgoed
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Educatief speelgoed William de vriendelijke vlamdraak Tut tut copains – VTech® speelgoed

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Prikkel de verbeelding van uw kind met dit prachtige educatieve speelgoed, William de vriendelijke vlamdraak, uit de Tut tut copains collectie. Op naar grote avonturen en eindeloze verhalen met William de vriendelijke draak, vergezeld door Titouan de dappere ridder en Gaston de kleine draak!

De personages spreken en zingen wanneer ze op de rug van William worden geplaatst. En William de draak praat, zingt en beweegt alleen, maar bovenal… hij spuwt vuur!

🚚 BINNEN 48 UUR THUISBEZORGD

Leuk en intelligent educatief speelgoed

Dit educatieve speelgoed helpt niet alleen de fijne motoriek en verbeelding te ontwikkelen, het is ook erg leuk en indrukwekkend voor uw kind! Als hij Titouan de dappere ridder of Gaston de kleine draak op zijn rug plaatst, slaat William de vlamdraak met zijn vleugels en begint hij uit zichzelf vooruit te komen. Als uw kind de personages op de rug van William plaatst, herkent hij ze meteen en communiceert hij met ze. Door hun avonturen met uw kind te delen, helpen Titouan, Gaston en William hen om taal te leren en kunnen ze zelfs leren tellen.

Tijd voor avontuur!

William heeft twee modi: Verhaal: Uw kind activeert geluidseffecten, zinnetjes en liedjes door op het schild van de draak te drukken en zo zijn of haar verbeelding aan het werk te zetten Aanval: Uw kind drukt op het schild, William’s mond licht op, hij steekt zijn kop uit en spuwt vuur! William herkent ook alle andere personages in de Tut Tut copains collectie en kan met hen communiceren! Met William de draak en zijn vrienden kan uw kind : Luisteren naar Gaston, Titouan en William die alleen of samen zingen William de draak bewonderen, die alleen vooruit komt, met zijn vleugels slaat en vuur ademt Genieten van de lichteffecten van de kuif die oplicht op het ritme van de muziek Luister naar de grappige anekdotes en zinnen van Titouan, Gaston en William Leer tellen met Titouan Leer over oorzaak en gevolg door Titouan en Gaston op de rug van William te plaatsen om ze met elkaar te horen communiceren

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.