Wekker met dutjestimer voor kinderen met groen en blauw licht op witte achtergrond
Wekker met dommeltimer voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Wekker met dommeltimer voor kinderen

49,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek deze schattige kleine wekker met slaaptimer voor kinderen. Het perfecte accessoire om de slaap van uw jongen of meisje te regelen. Hij zal ze ook elke ochtend op hetzelfde tijdstip wekken. Dankzij deze wekker komt uw kind niet meer te laat op school of bij andere afspraken.

De wekker met dommeltimer voor kinderen is een elektronische wekker met een dommeltimerfunctie. Ideaal voor kinderen die overdag een dutje moeten doen. De wekker start automatisch wanneer het kind begint te slapen en stopt na de vooraf ingestelde slaaptijd.

Het kind kan dan zachtjes wakker worden door de rustgevende muziek die een paar minuten speelt. De kinderwekker met dommeltimer is eenvoudig te gebruiken en werkt op één AA-batterij.

Een multifunctionele wekker

Deze wekker voor kinderen heeft veel functies. S Nachts gaat er een blauw lampje branden om aan te geven dat het tijd is om naar bed te gaan. Het gele lampje geeft aan dat het tijd is om wakker te worden. Het groene lampje betekent dat het tijd is om uit bed te komen. De dommeltimer wekker voor kinderen is een onmisbaar accessoire voor kleine slapers. Hiermee kunt u de dutjestijd instellen en uw kind zachtjes wekken. De slaaptimer is gemakkelijk te gebruiken en erg praktisch. Hij is ideaal voor kinderen die moeite hebben om wakker te worden na een dutje.
9124-b57168.jpeg
9124-36d379.jpeg

Autonoom zijn

Deze wekker is ideaal om kinderen te helpen hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen. Door ze de kans te geven hun slaaptijd te beheren, leren ze hun slaapbehoeften beter te begrijpen en worden ze ‘s ochtends gemakkelijker wakker. De dommeltimer wekker voor kinderen is ook erg praktisch voor ouders. Hiermee kunnen ze een specifieke wektijd voor hun kind instellen, zonder dat ze ‘s ochtends vroeg op hoeven te staan om ze wakker te maken. Bovendien is de dommeltimerfunctie erg handig voor als het kind overdag een dutje moet doen. Tot slot heeft het een leuk, speels ontwerp.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.