9134-73c0b9.jpeg
Roze hondenwekker voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Roze hondenwekker voor kinderen

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Hier is een hondenwekker voor kinderen, het perfecte accessoire om de slaapkamer van uw hondliefhebbende dochter te versieren. De roze kleur past gemakkelijk bij de decoratiestijl in de slaapkamer van uw kleine prinses. Uw dochter zal altijd vroeg wakker worden met deze wekker in haar slaapkamer.

De roze hondenwekker is een schattige en leuke wekker waar kleintjes dol op zullen zijn. Hij verandert in een hond door op de knop op zijn buik te drukken. De wekker heeft een zacht alarm dat geleidelijk afgaat, zodat kinderen er niet van schrikken. De wekker heeft ook een LED-indicator zodat u de tijd ook in het donker kunt zien. Kinderen zullen dol zijn op deze unieke en leuke wekker! Met deze wekker zal uw kind zachtjes wakker worden.

Een speciale wekker

Deze wekker voor kinderen kan er op twee manieren uitzien. Hij kan een eenvoudige rechthoekige vorm hebben, maar uw kind kan er ook plezier aan beleven om hem in een schattig hondje te veranderen. Deze roze hondenwekker is superleuk! Hij heeft een uniek ontwerp dat hem erg leuk maakt en hij is perfect voor kleine kinderen. De wekker is gemakkelijk te gebruiken en is ook erg duurzaam.
9134-4e78fc.jpeg
9134-73c0b9.jpeg

Een multifunctionele wekker

De wekker heeft een gemakkelijk af te lezen wijzerplaat waarop de tijd in duidelijke, heldere cijfers wordt weergegeven. De wekker heeft ook een alarmfunctie, die naar wens van uw kind kan worden ingesteld. Het alarm klinkt aangenaam zacht, zodat uw kind rustig wakker kan worden. Deze wekker is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en gaat lang mee. Hij is ook gemakkelijk te gebruiken dankzij de eenvoudige, intuïtieve knoppen. De wekker werkt op batterijen, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is en aan elke situatie kan worden aangepast.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.