Nachtlampje in de vorm van een theekopje met wekker met een kat op een tijdschrift en een oranje achtergrond
Theekop nachtlampje met wekker
39,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Theekop nachtlampje met wekker

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit schattige nachtlampje in de vorm van een theekopje met een kat is perfect om het nachtkastje van uw kind te versieren. Het is origineel en modern en verspreidt een zacht licht dat de slaap en ontspanning bevordert. Bovendien geeft dit nachtlampje de tijd aan waarop uw kind wakker moet worden. Zo leert uw kind goede gewoontes.

Dit nachtlampje heeft de vorm van een theekopje en heeft een ingebouwde wekker. Ideaal voor theeliefhebbers en mensen die \’s ochtends graag vroeg opstaan. Het nachtlampje gaat automatisch aan als u het in het stopcontact steekt en uit als u het uitzet. Het heeft ook een timerinstelling om op vooraf ingestelde tijden aan en uit te gaan.

Een gemakkelijk te gebruiken nachtlampje

Het theekopje nachtlampje met wekker is een zeer origineel product. Het bestaat uit een plastic theekopje met een klein lampje erin. Dit nachtlampje is ideaal voor kinderen om ze ‘s ochtends zachtjes wakker te maken. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Na 30 seconden zonder activiteit schakelt het automatisch over naar de slaapstand. Om de wektijd weer te geven, tikt u gewoon op het nachtlampje of maakt u een geluid, zoals tikken op het bureau of in uw handen klappen.
13482-01a66a.jpeg
13482-10ad9f.jpeg

Een schattig en praktisch nachtlampje

Dit nachtlampje is ontworpen om eruit te zien als een theekopje, met een klein katje dat op de rand zit, alsof het erin wil klimmen. Het heeft een zacht, rustgevend LED-licht dat een warme, ontspannen sfeer zal creëren in de slaapkamer van uw kinderen, en het is ook een mooie decoratie. Het kan gebruikt worden als nachtlampje om de kleintjes te helpen rustig in slaap te vallen, of als extra lampje om in het donker te lezen of te werken. Bovendien is hij licht en compact, dus gemakkelijk mee te nemen.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.