1442-e12f17.jpeg
Digitale wekker in de vorm van een dier voor kinderen
39,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Digitale wekker in de vorm van een dier voor kinderen

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wordt uw kind niet elke ochtend op tijd wakker? Misschien hebben ze een steuntje in de rug nodig. En wat is een betere manier om uw jongen of meisje een duwtje in de rug te geven dan met deze digitale wekker in de vorm van een dier. Naast het schattige dierenontwerp is deze wekker voor kinderen ook eenvoudig en praktisch in te stellen en te gebruiken.

Deze digitale wekker in de vorm van een dier is perfect voor kinderen. Hij is speels en kleurrijk, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is en leuk is om naar te kijken. Kinderen zullen graag in slaap vallen terwijl ze naar de tijd van hun favoriete dier kijken en ‘s ochtends samen met hen wakker worden.

Een praktische en efficiënte wekker

Uw kind zal niet laat wakker worden met deze Snooze wekker. Wanneer het tijd is om wakker te worden, zal de wekker 3 minuten lang non-stop afgaan. Als uw kind na het eerste alarm niet opstaat, gaat er 5 minuten later een tweede alarm af. Deze digitale wekker voor kinderen in de vorm van een dier is een schattig en praktisch product. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam en veilig in gebruik is. Hij is gemakkelijk in te stellen en te gebruiken, waardoor hij ideaal is voor kinderen. Het unieke dierenontwerp maakt hem aantrekkelijk voor kinderen. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken. Deze digitale wekker voor kinderen in de vorm van een dier is een geweldig cadeau.
1442-97da78.jpeg

Met een goed humeur opstaan

Deze digitale wekker voor kinderen in de vorm van een dier is een leuk en praktisch accessoire waarmee uw kleintje ‘s ochtends met een glimlach opstaat. Deze wekker is zo ontworpen dat hij eruitziet als een schattig dier, met felle kleuren en leuke details waar kinderen verliefd op zullen worden. De wijzerplaat van de wekker is gemakkelijk af te lezen, met duidelijk zichtbare cijfers en een sluimerfunctie zodat kinderen nog wat extra slaap kunnen pakken als dat nodig is. Bovendien is hij eenvoudig te gebruiken, met intuïtieve knoppen waarmee kinderen zelf de tijd en het alarm kunnen instellen.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.