28879-f02049.jpeg
Optimus Prime horloge met beeldprojectie
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Optimus Prime horloge met beeldprojectie

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als uw kleine jongen fan is van Transformers, zal hij dol zijn op dit Optimus Prime horloge met beeldprojectie! Het is het perfecte cadeau voor uw fantasie, en het is geweldig om uw favoriete robot op het tovenaarsplatform te zien. Deze klok is ook een geweldige manier voor hem om uit te vinden hoe het werkt, dankzij de controllers.

De Optimus Prime klok met veldprojectie is een uniek en origineel product. Hij heeft een LED-chip die het licht op het scherm projecteert. De rand is helder en schoon, en de klok is gemakkelijk te gebruiken.

Een uitstekend cadeau voor elke Transformers-fan

Met de klok van Optimus Prime kunt u uw vrienden meenemen op een reis door de wereld van robots en auto’s, en het is een geweldig cadeau voor fans van Transformers. Het horloge projecteert de afbeelding van Optimus Prime op elk oppervlak en zal zeker indruk maken op al hun vrienden. Optimus Prime is een geweldige klok met een visie! Deze klok is ideaal voor Transformers-fans, omdat de acties van de beroemde robot op het scherm geprojecteerd kunnen worden. De oppervlakken zijn stevig en duurzaam, en de klok is ook zeer bestendig. Uw kind zal dol zijn op deze praktische klok.
28879-66fe29.jpeg

Een ongelooflijk accessoire voor alle Transformers-fans

De Optimus Prime klok met beeldprojectie is een geweldig accessoire voor alle Transformers fans. Deze klok is ontworpen om een glimp op te vangen van het iconische Autobot-karakter Optimus Prime, met zijn slanke ontwerp en iconische blauwe kleur. Het horloge is uitgerust met een beeldprojectiefunctie waarmee gebruikers beelden van hun favoriete held op elk vlak oppervlak kunnen projecteren. De geprojecteerde afbeeldingen omvatten epische gevechtsscènes, Autobot en Decepticon logo’s en afbeeldingen van Optimus Prime zelf.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.