28892-07ec78.jpeg
Minnie-horloge met beeldprojectie
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Minnie-horloge met beeldprojectie

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Voor kleine kinderen die Minnie willen spelen, is er een Minnie-klok met ingebouwde projector. U kunt kiezen uit 24 verschillende ontwerpen in een lichtbak, die geprojecteerd en weergegeven kunnen worden op de muur of voor het raam. Een geweldig cadeau voor kleine huishoudens.

De Minnie-horloge met beeldprojectie is een elegant en leuk horloge voor kinderen. Het heeft een rond display met een opvallende afbeelding van Minnie Mouse op de voorkant. De draden van de klok zijn bedekt en kunnen aan de zijkanten van de klok worden vastgemaakt.

Aan de voorkant van de klok zit een kleine lens die een bewegende afbeelding van Minnie Mouse projecteert wanneer u op de knop drukt. Kinderen zullen graag naar de beelden van hun favoriete personage kijken wanneer ze dit schattige horloge dragen.

Elektronisch horloge om beelden te projecteren

Het idee achter deze klok is om praktisch nut en gebruiksgemak te combineren met tijd om te genieten van 24 van Minnie’s favoriete liedjes. Dankzij de knop op het voorpaneel kunnen kinderen over hun favoriete personages leren, en de band is ook praktisch in gebruik. De Minnie-horloge met beeldprojectie is een elegant en leuk horloge voor kinderen. Het heeft een rond voorpaneel met een afbeelding van Minnie Mouse en veel kleine gekleurde details. Het siliconen bandje is zacht en comfortabel om te dragen. Het horloge heeft een ingebouwde projector die bewegende beelden op de muur of het plafond projecteert. Kinderen zullen het geweldig vinden om de afbeeldingen van Minnie Mouse voor hun ogen tot leven te zien komen.
28892-bad71b.jpeg
28892-07ec78.jpeg

Elegant en leuk!

De Minnie-horloge met beeldprojectie is een must-have accessoire voor fans van de beroemde Disney-muis. De klok heeft een elegant, bijzonder ontwerp en een strakke, comfortabele siliconen band die uw handen vrij houdt. Maar wat deze klok gemeen heeft, is het ontwerp. Door één keer op de knop te drukken, kunt u afbeeldingen van Minnie Mouse projecteren op het scherm, zoals een muur of plafond. De afbeeldingen zijn scherp en helder en voegen een vleugje magie toe aan uw dag.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.