28926-8687e7.jpeg
Ultraman Geed horloge met beeldprojectie
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Ultraman Geed horloge met beeldprojectie

39,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit Ultraman Geed horloge met veldprojectie is perfect voor alle fans van de beroemde serie. Het is een essentieel onderdeel van elke klokkenverzameling. Het is praktisch, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Het heeft Ultraman Geed-afbeelding op de wijzerplaat en op de band.

Het Ultraman Geed horloge is een beeldprojectiehorloge met een afbeelding van Ultraman Geed op de wijzerplaat. Het is gemaakt van kunststof en heeft een diameter van ongeveer 5 cm. De klok wordt bediend met een knop.

Perfect voor elk kind.

Het horloge dat beelden projecteert!

Houdt u van Ultraman Geed? Nu kunt u hem overal mee naartoe nemen dankzij dit schattige horloge! Hij houdt u niet alleen op de hoogte, maar projecteert ook een afbeelding van Ultraman Geed op uw pols. De Ultraman Geed klok is een stijlvolle klok met een modern ontwerp. Het heeft een veldprojectiesysteem dat het uiterlijk van Ultraman Geed op het scherm projecteert. De klok heeft ook een stopwatch en LED-display. Ultraman Geed is een beeldprojectiehorloge dat 3D-beelden op een scherm projecteert. De beelden zijn duidelijk en nauwkeurig, en de klok is gemakkelijk te gebruiken.
28926-dfbac5.jpeg

Een product van hoge kwaliteit

De Ultraman Geed Klok met Veldprojector is een geweldig product voor fans van de Ultraman-serie. Deze klok is uitgerust met een veldprojectiefunctie waarmee u de gezichten van duizenden personages uit de serie op het scherm kunt projecteren. Het horloge zelf is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het zeer duurzaam en schokbestendig is. Het is ook waterdicht, waardoor het ideaal is voor recreatieve activiteiten of watersporten. Het ontwerp van de klok is geïnspireerd op het Ultraman-universum, met subtiele kleuren en geometrische patronen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.