Een groen horloge met een kleine dinosaurus erop op een witte tafel.
Kleurrijk kinderhorloge met kleine dinosaurus
19,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kleurrijk kinderhorloge met kleine dinosaurus

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het kleurrijke kinderhorloge met kleine dinosaurus is een leuk en praktisch accessoire voor jonge kinderen. Dit horloge is speciaal ontworpen voor kinderen, met een leuk ontwerp en felle kleuren die hun aandacht zullen trekken. Het horloge heeft een zachte, comfortabele siliconen band.

Zo schattig!

Het kleurrijke kinderhorloge met kleine dinosaurus is het perfecte accessoire voor jongere kinderen. Dit horloge is speciaal ontworpen voor kinderen, met felle kleuren en een leuk ontwerp dat alle kleine avonturiers zal aanspreken. Het horloge heeft een zacht, comfortabel plastic bandje dat gemakkelijk om de pols van kinderen past. Op de ronde wijzerplaat van het horloge staat een grappige kleine dinosaurus, die een speels tintje aan het geheel geeft. De cijfers zijn duidelijk zichtbaar, zodat kinderen gemakkelijk kunnen leren hoe laat het is.

De kinderen zijn er dol op!

Het kleurrijke kinderhorloge met de kleine dinosaurus is een leuk, praktisch accessoire voor de allerkleinsten. Het leuke ontwerp zal de aandacht van kinderen trekken en ervoor zorgen dat ze het elke dag willen dragen. Het horloge heeft een zacht, comfortabel siliconen bandje dat perfect om de pols van kinderen past. De wijzerplaat is ook gemakkelijk af te lezen, met duidelijke cijfers en een duidelijk zichtbare minutenwijzer. De kleine dinosaurus op de wijzerplaat voegt een vleugje fantasie en kleur toe aan dit kinderhorloge. De heldere, vrolijke kleuren van het horloge zullen opvallen en de verbeelding van kinderen stimuleren.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.