Kleine rode papegaai horloge voor kinderen
Kleine rode papegaai horloge voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Kleine rode papegaai horloge voor kinderen

16,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit kinderhorloge is perfect voor kleine dierenliefhebbers! Het heeft een schattig, kleurrijk ontwerp met een kleine rode papegaai die uw kind een vleugje plezier zal brengen. Het horloge heeft een gemakkelijk af te lezen wijzerplaat met wijzers en een kroon om de tijd gemakkelijk in te stellen.

Een horloge speciaal voor kinderen!

Dit prachtige kinderhorloge is de perfecte metgezel voor uw kleine bundeltje vreugde. Het is voorzien van een schattige kleine rode papegaai, waardoor het een schattig en origineel accessoire is. Het horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het robuust en duurzaam is. Het heeft ook een gemakkelijk af te lezen digitale wijzerplaat. De felle kleuren en patronen zijn perfect om uw kind te stimuleren de tijd te leren lezen. Het bandje is verstelbaar en biedt een gevoel van comfort en veiligheid. Dit horloge is het perfecte accessoire om uw kind overal mee naar toe te nemen.
81709-80785a.jpeg
81709-c2f80b.jpeg

Perfect voor jongere kinderen

Dit rode papegaaienhorloge is perfect voor de allerkleinsten. Het schattige, kleurrijke ontwerp zal de kleintjes in verrukking brengen. Het bandje is gemaakt van zacht siliconen, waardoor het comfortabel te dragen is. De wijzerplaat van het horloge is bedekt met duurzaam en robuust mineraalglas. De wijzerplaat is versierd met een mooie kleine rode papegaai en gemakkelijk af te lezen Arabische cijfers. Dit horloge werkt op een knoopcelbatterij, wat betekent dat het heel praktisch is en gemakkelijk vervangen kan worden. Het is ook waterbestendig tot 30 meter, waardoor het perfect is voor activiteiten in het water. Ouders kunnen er dus zeker van zijn dat hun kind altijd veilig en op tijd is.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.