gepresenteerd op één arm, het Minnie meisjeshorloge met lichtroze band en gouden wijzerplaat rondom
Minnie meisjeshorloge met gekleurde band
65,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Minnie meisjeshorloge met gekleurde band

65,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het Minnie meisjeshorloge met gekleurde band is een schattig en praktisch modeaccessoire voor kleine meisjes die graag een vleugje fantasie aan hun outfit toevoegen. Dit horloge heeft een ronde wijzerplaat met een afbeelding van Minnie, die Disney-fans zeker zal bevallen.

De meisjes zijn er dol op!

Het Minnie meisjeshorloge met gekleurde band is een must-have accessoire voor alle kleine meisjes die van de beroemde muis van Disney houden. Dit horloge heeft een heldere, ronde wijzerplaat met het lachende gezichtje van Minnie, omringd door duidelijke, gemakkelijk af te lezen cijfers. De contrasterende wijzers maken het ook gemakkelijk om de tijd af te lezen. Het bandje is net zo charmant als de wijzerplaat. Het is gemaakt van zacht, slijtvast kunstleer, waardoor het de hele dag comfortabel zit.
gepresenteerd op één arm, het Minnie meisjeshorloge met lichtroze band en gouden wijzerplaat rondom

Kies uw favoriete kleur!

Het Minnie meisjeshorloge met gekleurde band is een schattig en praktisch modeaccessoire voor jonge meisjes die van de beroemde Disney-muis houden. Dit horloge heeft een ronde witte wijzerplaat met een afbeelding van Minnie Mouse, omringd door een glanzende zilverkleurige metalen kast. De cijfers staan duidelijk op de wijzerplaat, zodat u gemakkelijk de tijd kunt aflezen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.