drie platte meisjeshorloges op een marmeren tafel, een blauwe, een witte en een roze, met een schattig katje op de wijzerplaat
Meisjeshorloge met gekleurde armband en wijzerplaat met kleine kat
24,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Meisjeshorloge met gekleurde armband en wijzerplaat met kleine kat

24,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het meisjeshorloge met gekleurde band en wijzerplaat met kleine kat is een leuk, speels modeaccessoire dat alle kleine meisjes zal aanspreken. Dit horloge heeft een comfortabel leren bandje, verkrijgbaar in verschillende felle, levendige kleuren die bij elke stijl passen.

Met zijn speelse ontwerp en praktische functionaliteit is dit horloge een veilige keuze voor alle gelegenheden.

Gewoonweg schattig!

Het meisjeshorloge met gekleurde armband en wijzerplaat met kleine kat is een schattig modeaccessoire dat alle kleine meisjes zal aanspreken. Dit horloge heeft een zachte, comfortabele siliconen band, verkrijgbaar in verschillende felle, vrolijke kleuren die een vleugje plezier aan elke outfit toevoegen. De wijzerplaat van het horloge is versierd met een schattige kleine kat, wat een speels en leuk tintje toevoegt aan de algehele look. De wijzers zijn duidelijk en gemakkelijk af te lezen, met cijfers om kinderen te helpen de tijd te leren zien.

Een leuk vleugje fantiasis!

Het meisjeshorloge met gekleurde armband en wijzerplaat met kleine kat is een schattig en praktisch accessoire voor jonge meisjes. De armband is verkrijgbaar in een reeks felle, opvallende kleuren die een vleugje plezier aan elke outfit toevoegen. De wijzerplaat is rond en bevat een schattig katje met een ondeugende uitdrukking. De cijfers zijn duidelijk en gemakkelijk te lezen, waardoor het een ideaal horloge is om de tijd te leren zien. De wijzers zijn ook goed te zien, zodat kinderen precies weten wanneer het tijd is om naar school of hun favoriete activiteiten te vertrekken.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.