Mijn Mandje

NEDERLANDSE KLANTENSERVICE 🇳🇱

–10% NU MET DE CODE RDM10

4,8/5 MEDEDELINGEN AAN KLANTEN ★★★★★

Paw Patrol, het fenomeen dat onze kinderen door elkaar schudt

De show Pat’Patrouille heeft sinds 2013 wereldwijd succes en trekt de aandacht van kinderen. De puppy’s, de reddingshelden, hebben de harten van de allerkleinsten onder de zes jaar veroverd. Misschien heb je dit woord(Patrol) of een paar slogans uit de serie al gehoord in de mond van je kleintjes.

Une affiche de pat patrouille avec les ' chiens héros du dessin animé.
Patrol is de revelatie van het moment en de licentie heeft een hele generatie jongeren voor zich gewonnen.

Wat is Patrol?

Als je op de hoogte bent van Pat’Patrouille , kun je sommige gedragingen van je kinderen beter begrijpen. Hoewel de serie nog geen tien jaar uit is, is het nog niet te laat om mee te doen met de trend. Wat moet je weten over deze spectaculaire tekenfilm?

Wie zijn de Patrouille?

Pat’Patrouille is een klein team dat bestaat uit een tienjarige jongen genaamd Ryder en zeven puppies. Elke hond heeft zijn eigen talenten. Als je kind vragen stelt, is het handig om over elk van hen iets te weten. Om het voor de kleintjes makkelijker te maken om ze te herkennen, heeft de auteur elke puppy een andere taak gegeven en ook een kleur voor elke puppy. Dit helpt kinderen met hun visuele geheugen, maar maakt het ook makkelijker om namen te onthouden.

 • Marcus is een dalmatiër met twee banen, waaronder brandweerman en paramedicus. Hij draagt rood, als verwijzing naar de vlammen.
 • De Engelse bulldog heet Ruben en is een bouwspecialist. Zijn lievelingskleur is geel.
 • Dan is er nog Rocky, een rashond die gespecialiseerd is in recycling. Zijn milieuvriendelijke kant past heel goed bij de kleur groen.
 • Stella, de Engelse cocker spaniel, kan helikopters en drones besturen. Omdat ze een vrouwtje is, is haar kleur roze.
 • Chase is een Duitse herder met de dubbele rol van politieagent en spion. Zijn kleur is blauw.
 • De Labrador genaamd Zuma is een redder. Om op te vallen heeft hij de oranje kleur die redders meestal dragen.
 • En Tracker de chiwawa is een ontdekkingsreiziger in een jeep. De kleur kaki is voor hem bedoeld, omdat hij zo opgaat in het landschap tijdens zijn gevaarlijke missies.
Les jouets pat patrouille au complet. il y a Ryder le garçon et ses 7 chiens
De Patrouille bestaat uit een jonge jongen en zijn zeven bijzondere honden.

Hoe verloopt het verhaal?

Elke aflevering begint ongeveer hetzelfde. Ryder, de jongen, krijgt een melding over iemand die in gevaar is. De melding wordt telefonisch gedaan of gewoon door iemand die getuige was van het incident. Soms bevindt hij zich echter op de plaats van het ongeluk.

Om deze persoon te helpen, doet hij een beroep op zijn team, de Pat’Patrouille. Zodra elke hond zijn opdracht heeft gekregen, begint het verhaal. Elke hond doet zijn best om de persoon in nood te helpen.

Secundaire personages

Nevenpersonages mag je nooit verwaarlozen, hoe onbeduidend ze ook lijken. Het observatievermogen van kinderen is zo groot dat ze geen moment van de show missen. De kans is groot dat je een van je kleintjes vragen hoort stellen over een van deze figuranten. Wie zijn dat?

 • Boerin Yumizorgtvoor haar boerderij en plant allerlei soorten groenten en fruit. Haar man Al helpt haar ook met het werk.
 • Meneer Hollinger is de burgemeester van het naburige stadje. Hij wordt altijd vergezeld door een bende katten, die meestal gemene streken uithalen met Grande-Vallée. Gelukkig is de Pat’Patrol er om een oogje in het zeil te houden.
 • Jake is eigenaar van een skicentrum in de bergen. Zijn metgezel is Everest, een husky met blauwe ogen.
 • Mevrouw Goodway is de burgemeester van Grande-Vallée. Haar rol in de serie is meestal om de Patrouille op te roepen om de orde in de stad te bewaren.
 • Tot slot is er Kapitein Turbot. Deze bioloog brengt de meeste tijd door op zijn boot.

Waarom houden kinderen van Patrouille?

De serie is niet voor niets speciaal gericht op een jong publiek: het is een educatieve tekenfilm. De afleveringen leren je kinderen levenslessen. Door de reddingen leren ze bijvoorbeeld om altruïstisch te zijn en iedereen in nood te helpen. Maar dit is niet de enige reden voor de reputatie van het fenomeen. Er zijn nog andere redenen waarom kinderen zo geïnteresseerd zijn.

Een gelukkig einde voor elke aflevering

Kinderen zijn dol op happy endings omdat ze op hun jonge leeftijd mentaal nog niet sterk genoeg zijn voor suspenseverhalen met trieste eindes. Het is dus erg leuk voor ze om te zien hoe het verhaal afloopt.

Leuke en leerzame spelletjes

Om de aandacht van het jonge publiek nog meer te trekken, is de productie niet beperkt gebleven tot alleen animaties. Er zijn ook een aantal spelletjes gebaseerd op hetzelfde thema.

Kleuren

Een van de Paw Patrol spelletjes is bijvoorbeeld kleuren. Kinderen kunnen aan hun geheugen werken, maar ze kunnen ook leren om binnen de lijntjes te kleuren. Dit is een van deverschillendecreatieve vrijetijdsactiviteiten die beschikbaar zijn als spin-off van de serie.

Bordspellen

Er zijn ook bordspellen beschikbaar zodat meerdere kinderen samen kunnen spelen. Deze vorm van vermaak is ideaal voor een verjaardagsfeestje, omdat je kleintje dan met al zijn gasten kan spelen.

Puzzels

Puzzels zijn een ander populair spel. Ze hebben zo’n formaat dat je kind elk element zonder moeite kan vasthouden. Uiteraard is het niveau aangepast aan de intellectuele vaardigheden van kinderen jonger dan zes. Zo kunnen ze werken aan hun geheugen en observatievaardigheden.

Un puzzle Pat patrouille a moitié fini et des mains d'enfant.
De patrouillepuzzel, populair bij jongere kinderen, is een spel dat helpt bij de ontwikkeling van cognitieve functies

Stickers

Deze kunnen afzonderlijk of in sets worden gebruikt. In het tweede geval kan je kleintje een verzameling aanleggen. Dit zal hem ook helpen om doorzettingsvermogen te ontwikkelen en het verlangen om zijn spullen te bewaren.

Videospelletjes

Er zijn ook videospelletjes op de markt. Dit draagt in grote mate bij aan het succes van Pat’Patrouille.

Natuurlijk is het belangrijk om te weten op welke leeftijd een kind tv mag kijken en op welke leeftijd ze een joystick of smartphone mogen aanraken.

Paw Patrol boeken

De verhalen in de tekenfilms zijn talrijk en boeiend voor kinderen. Maar om de horizon van dit kleine team nog verder te verbreden, zijn er ook boeken verschenen. Alle avonturen van de reddingspups worden verteld in de pagina’s van de boeken. Deze verhalen kunnen je helpen om je kleintje ‘s nachts te laten slapen, of gewoon om hem te kalmeren.

Sommige uitgaven hebben kleurplaten en andere hebben stickers. Zo sla je drie vliegen in één klap als je je kleintje iets lekkers wilt geven.

Speelgoed

Natuurlijk heb je speelgoed nodig zoals de patroller verkeerstoren om de reputatie van Patrol naar het hoogste niveau te tillen. Dit geeft ouders genoeg mogelijkheden om hun kinderen te verwennen. Hier is een lijst met Patrol speelgoed om aan je kleintjes te geven

Un rayon de jouet en grand magasin avec un stock de peluches Pat Patrouille.
Patrol Patrol speelgoed is explosief in populariteit en verschijnt in supermarkten

Lego

Lego is een van de populairste creatieve activiteiten. Je kleintje kan een huis, een voertuig of een garage bouwen. Zijn verbeelding wordt ten volle benut met dit soort speelgoed. Ze kunnen zelfs tekenfilmscenario’s naspelen of nieuwe maken terwijl ze spelen.

Een interactief horloge

Om je kind te helpen herinneren aan de avonturen van de reddingspuppy’s, maar vooral om zijn eigen avontuur te beleven, geef je hem een Patrouillehorloge. Het horloge bevat opnames waarin de stemmen van de puppy’s te horen zijn. Het vooruitzicht om hun favoriete zinnen en slogans te horen zal je kleintje opvrolijken.

Actiefiguren

Alle personages, vooral de puppy’s, hebben hun eigen figuurtjes. Als je kind een favoriet heeft, kun je hem of haar een miniatuur geven. Een van de voordelen van deze tekenfilm is dat je niet hoeft te kiezen tussen de geslachten. Dus zowel jongens als meisjes kunnen hun eigen figuurtjes hebben om mee te spelen.

De kinderwagen

Als je kleintje nog geen drie jaar oud is, maar al wel alles weet over de Patrol, kun je ze blij maken door ze in een Patrol kinderwagen te zetten als jullie samen gaan wandelen. Natuurlijk zijn er ook modellen voor poppen. Je kleine meid zal er ook blij mee zijn.

Een paar in-line skates

Dit speelgoed is het meest geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. Je hebt een goed evenwicht nodig om ze te gebruiken zonder te vallen. Met de in-line rolschaatsen kan je kleintje een reddingsactie uitvoeren, net als in de tekenfilm.

Diverse accessoires

Omdat ze hebben bijgedragen aan het succes van Pat’Patrouille, zijn de accessoires erg gewild in de winkels. De goodies van onze helden zijn over de hele wereld verkrijgbaar enduizendenkinderen zijn er blij mee. Er is voor ieder wat wils op de markt.

Mokken

Een goed ontbijt is de beste manier om de dag te beginnen. Om je kleine boef aan te moedigen ‘s ochtends goed te eten, geef je hem een Pat’Patrouille mok. Zo kan hij rustig zijn melk drinken en ervan genieten. Hij wordt er ook rustiger van aan tafel.

Een vloermat

Stimuleer je kind om wat meer in zijn kamer te spelen met een Patrol vloermat. Er zijn verschillende modellen, met verschillende vormen en personages voor verschillende smaken. Dit soort voorwerpen geeft de kamer van je kind ook een vrolijker tintje en daarom kopen ouders ze zo graag.

Een lichtgevende wekker

Een andere manier om de slaapkamer van je kind aantrekkelijker en praktischer te maken, is het installeren van een wekker. Dit accessoire helpt je kleintje om elke ochtend op tijd wakker te worden, zodat hij niet te laat op school komt. De lichtgevende kant zal je kleintje stimuleren, dankzij de speelsheid.

Een rugzak

Je kunt ook een Paw Patrol pat rugzak kopen. Het gebruik van dit soort accessoires stimuleert je kind om naar school te gaan, omdat jongeren graag met hun spullen pronken voor hun vriendjes. Het draagt ook bij aan het succes van de serie. Er zijn ook verschillende modellen verkrijgbaar om aan de eisen en voorkeuren van het jonge publiek te voldoen.

Een lunchpakket

Niets is cooler voor een kind dan op school verschijnen met accessoires uit hun favoriete tekenfilm. Als speciale traktatie kun je ze een Patrol lunchpakket mee laten nemen naar de schoolkantine.

Tekenen dat je kind een Patrol-fan is

De kans dat een volwassene bekend is met het beroemde programma Patrol is groot als hij of zij een kind heeft dat jonger is dan zes jaar. Als je nog niet helemaal zeker weet of je kind de serie leuk vindt, zijn er een aantal tekenen waar je op kunt letten.

Hij vraagt naar Patrouille-accessoires

Als een kind geïnteresseerd is in een bepaalde serie, is het normaal dat het vraagt om een item met hun favoriete personage. Kinderen vragen meestal om een schooltas of speelgoed.

Un événement Pat Patrouille. Il y a deux personnes déguisées en personnage Pat Patrouille et un enfant heureux. Il y a des gens en arrière plan
Kinderen zijn gefascineerd door de personages en aarzelen niet om samen met hen te poseren op speciale evenementen.

Je kent een paar slogans

Dat klopt! We hebben het over jou. Misschien is het je nog niet opgevallen, maar je kind kijkt regelmatig naar de tekenfilm. Zonder het te beseffen ken je de slogans van de puppy’s uit je hoofd, zoals “Ruben is altijd op dreef” of “Chase is op dreef”. Als je steeds dezelfde zinnen hoort, is het niet verwonderlijk dat je een paar passages kent.

Je neuriet het liedje

“It’s the Pip pup boogie “, een klein muzikaal deel van het fenomeen loopt in een lus door je hoofd. Zonder het te bedoelen neurie je dit liedje op elk moment van de dag. Het bestaat maar uit één zin en daarom is het zo kleverig.

Pat” Patrol: onze conclusie

Over het geheel genomen ligt het succes van deze tekenfilm niet alleen in de verhalen. De verschillende goodies en andere spin-offproducten hebben van Patrol een internationaal fenomeen gemaakt dat de harten van een jong publiek verovert. Creatieve vrijetijdsactiviteiten stimuleren de intelligentie van kinderen en daarom kopen ouders ze zo graag. Natuurlijk zijn niet alle volwassenen met kinderen dezelfde mening toegedaan. Als jij een heel andere mening hebt over dit onderwerp, nodigen we je uit om ons dat te vertellen in de comments.

Gratis Bezorging

Voor bestellingen boven €50*

Nederlandse Bezorging

Wij leveren overal in levering overal in Nederland, België

100% Veilig

PayPal / MasterCard / Visa

15% korting op de hele winkel!


Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang je welkomstgeschenk.