Mijn Mandje

NEDERLANDSE KLANTENSERVICE 🇳🇱

–10% NU MET DE CODE RDM10

4,8/5 MEDEDELINGEN AAN KLANTEN ★★★★★

Kinderhorloges: de nieuwste trends 2024

Voordat je door een handige gids bladert om op een leuke manier te leren klokkijken, moet je een horloge voor je kind kopen waar hij of zij trots op zal zijn. Houd hiervoor rekening met een aantal criteria, zoals technologie, ontwerp, patronen en comfort om de pols. Ontdek in dit artikel de verschillende trends in kinderhorloges voor dit jaar 2024.

Un jeune garçon blond qui porte une chemise verte à carreaux et une montre enfant
De trends van dit jaar zijn anders en kinderhorloges herontdekken een zekere populariteit

Hoe kies je een kinderhorloge in 2024?

Dankzij de technologische vooruitgang zijn moderne kinderhorloges nu echte kleine gadgets, tot grote vreugde van onze kleintjes. Je moet echter voorzichtig zijn bij het kopen van zo’n accessoire, want je kleintje kan snel overweldigd raken. Om het je kleintje gemakkelijker te maken om te leren klokkijken, lees je hier waarom spelletjes de beste manier zijn om kinderen te leren klokkijken. En ontdek hoe je het juiste product kiest voor de leeftijd van je kind.

Analoog of digitaal?

In de 21e eeuw zijn digitale horloges aan de orde van de dag. Ze raken steeds meer verspreid en consumenten zijn er gek op. Ze hebben het voordeel dat ze gemakkelijk af te lezen zijn dankzij het eenvoudige display. Maar als je kind nog moet leren om de tijd te zien, kun je hem of haar het beste een analoog horloge geven.

Hoewel deze technologie verouderd lijkt, is het nog steeds erg populair en trendy. Vintage accessoires zijn tegenwoordig erg in de mode. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kind achterop raakt.

Un cadran de montre analogique blanc sur fond blanc avec les aiguilles pointées sur 01h53
Een analoge wijzerplaat, in tegenstelling tot een digitale, zorgt ervoor dat je kind de tijd goed leert aflezen met de wijzers

Ontwerp materialen

De stevigheid van het product en het comfort van je kind hangen af van de gebruikte ontwerpmaterialen. Omdat jonge kinderen nogal ruw kunnen zijn, moeten kunstlederen polsbandjes absoluut worden vermeden. Ze scheuren veel te gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er verschillende andere alternatieven, zoals scheurbestendig polyurethaan of PU. Dit voorkomt dat de armband te snel aan slijtage onderhevig is. Bovendien is PU vriendelijk voor de huid.

Rubberen polsbandjes zijn ook erg populair vanwege hun robuustheid. Ze zijn ook erg comfortabel voor kleintjes.

Als je kind de neiging heeft om erop uit te trekken en verschillende dingen uit te proberen, moet je een waterdicht kinderhorloge overwegen. Zo blijft het accessoire normaal functioneren, zelfs als het in het water wordt ondergedompeld.

Het ontwerp van het horloge

Op 2024in Frankrijk proberen fabrikanten van kinderhorloges zich te onderscheiden door hun producten een nieuw en ongebruikelijk ontwerp te geven. Er is dus geen tekort aan alternatieven op de markt als het gaat om het kopen van dit accessoire.

Dat gezegd hebbende, moet je altijd rekening houden met het comfort van je kind. Als je kleintje bijvoorbeeld al problemen heeft met zijn of haar ogen, kies dan voor een wijzerplaat die breed genoeg is zodat hij of zij het display makkelijker kan lezen. Er zijn ook ‘Pop it’ antistresshorloges op de markt, die de allerkleinsten helpen om hun dagelijkse zorgen onder controle te houden.

Om je kleintje te vermaken waar hij ook gaat, kun je kiezen voor een elektronisch horloge met robotvervorming. Het kan ook als speelgoed worden gebruikt.

De verschillende functies

Dat was het! Je kleintje is eindelijk vertrouwd met de tijd. Nu kun je geavanceerdere gadgets voor hem kopen, zoals een connected kinderhorloge bijvoorbeeld. Afhankelijk van het merk en de fabrikant hebben deze accessoires verschillende functies. Sommige zijn uitgerust met GPS en kunnen worden uitgerust met een SIM-kaart voor communicatie. Met deze opties kunnen ouders in contact blijven met hun kleintje, maar ook de veiligheid van hun kind garanderen.

De smartwatch

De smartwatch is een van de populairste horlogemodellen voor kinderenop 2024. Dit type accessoire is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Zelfs als ze de tijd nog niet kunnen zien, kunnen de verbonden horloges voor kinderen handig zijn voor hun GPS. Met deze functie kunnen ouders hun baby vinden in het geval van ontvoering of verlies in een supermarkt of drukke omgeving. Dat klopt! Deze dingen gebeuren!

Une jeune fille à l'école qui regarde sa smartwatch. Il y a une alerte message sur le cadran de la montre.
De smartwach is een veiligheidsgarantie voor ouders geworden

Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar is de smartwatch een ware entertainmentmijn waarmee ze hun horizon kunnen verbreden. Dankzij de ingebouwde camera in sommige modellen kan je peuter een hele nieuwe passie vinden. Ze kunnen ook in contact blijven met hun ouders via sociale netwerksites of de telefoon. De meeste aangesloten horloges hebben tegenwoordig zelfs een simkaart.

Het is een uitstekend alternatief als je je kleintje nog geen smartphone wilt geven die hij of zij door gebrek aan aandacht zou kunnen verliezen.

De smartwatch biedt ook een aantal educatieve opties. Hij kan worden gebruikt als sportcoach en geeft informatie zoals het aantal stappen dat je op een dag zet, je hartslag of het aantal verbrande calorieën.

Al deze technologieën maken de smartwatch het beste horloge voor kinderen ter wereld 2024. Kinderen zijn er dol op, omdat ze zich er een beetje specialer door voelen. Ze kunnen bijvoorbeeld verschillende rollenspellen spelen met deze gadgets. Doen alsof je een spion bent ligt binnen hun bereik en het zal ze zeker vermaken. Bovendien hebben connected horloges een modern ontwerp dat op het eerste gezicht aanspreekt. Ze passen bij elke outfit of look. Je kleintje zal niet meer zonder kunnen en dat is maar goed ook, want dan hoef je hem niet te overtuigen om de gadget niet af te doen voor zijn eigen veiligheid. Dit zijn de voordelen van een connected horloge voor kinderen.

Striphelden

De beste manier om je kleintje een horloge te laten dragen is door een accessoire te kiezen dat ze leuk vinden. Kinderen in de 21e eeuw zijn dol op tekenfilms. Ze identificeren zich vaak met hun favoriete personages en willen er net zo uitzien en zich net zo gedragen. Om ze aan te moedigen dit te doen en zichzelf te zijn, kun je kiezen voor een horloge met hun favoriete stripfiguur.

Een van de populairste accessoires voor kinderen van 2024kinderen:

  • Patrouille horloge
  • Horloge Sneeuwkoningin
  • Pokémon horloge
  • Ben 10 horloge
  • Enzovoort.

Over het algemeen voelen jonge kinderen zich aangetrokken tot Disney-producten: Mickey en co. en de verschillende prinsessen zoals Elsa en Anna.

Om er zeker van te zijn dat je geen fout maakt bij het kiezen van een kinderhorloge, moet je goed kijken naar de passies van je zoon of dochter. Als je niet zeker weet wat je je kleintje voor zijn of haar verjaardag moet geven, raden we je aan om hem of haar rechtstreeks naar zijn of haar voorkeuren te vragen. Dit gesprekje geeft je ook de kans om een band met je kleintje op te bouwen. En dat is alleen maar goed voor de persoonlijke ontwikkelingvan je kind.

Une jeune fille sur fond blanc. La jeune fille porte une montre pour enfant rose.
Er zijn horloges voor alle leeftijden en met de juiste wijzerplaat en band kun je elk kind aanspreken.

Superhelden

Het fenomeen Marvel en DC comics breidt zijn publiek steeds verder uit. Jong en oud worden ondergedompeld in het oneindige universum van superhelden. Jongere kinderen dromen ervan om net zo te worden als hun favoriete held. Als je kleintjes doordrenkt zijn van deze passie, is dit het moment om ze te trakteren op een horloge met de beeltenis van hun favoriete held.

Een van de meest aanbeden Marvel-personages, Tony Stark, heeft aan populariteit gewonnen dankzij zijn nobele opoffering voor de mensheid in de End Game. Zowel jongens als meisjes zouden graag een ironman-horloge om hun pols.

Naast deze superheld draait de controverse van dit jaar 2024 om Spiderman. De nieuwste film Spider Man no way home veroorzaakte nogal wat opschudding onder fans. Het lijdt geen twijfel dat je kinderen dol zullen zijn op een horloge met een Spiderman-design. Ze zullen het cool kunnen spelen met hun vriendjes dankzij dit accessoire.

Captain America is ook niet te verslaan. Erkend als de leider van de Avengers, wekt zijn karakter de interesse van jongeren. Zijn kalme, redelijke en nobele karakter dwingt respect af. Veel kinderen hebben hem als symbool gekozen.

De Hulk, de grote man die er van buiten bruut uitziet, maar van binnen eigenlijk zachtaardig en behulpzaam is. Veel grotekinderen kunnen zich met hem identificeren. Ondanks de angst die zijn uiterlijk oproept, wil hij alleen de zwaksten beschermen. Het zou een uitstekend cadeau-idee zijn om je kleintje een hulk horloge.

Manga manie

De Aziatische cultuur wint over de hele wereld terrein. Alle jongeren in de 21e eeuw worden ondergedompeld in de vloedgolf die de wereld van de manga is. Ze kunnen zich gemakkelijk identificeren met helden als Sacha in Pokémon of Ben in Ben 10. Als je ze blij wilt maken, kies dan voor een horloge met de afbeelding van hun favoriete manga.

Pokémon is een van de populairste manga’s op 2024. Het fenomeen blijft de harten van kinderen veroveren. Kleintjes kunnen niet wachten om thuis te komen en de avonturen van Sacha en Pikachu op televisie te volgen. Naast de populaire serie is er ook de videogame, die zich elk jaar verder ontwikkelt en de faam van Pokémon nooit laat vervagen. In januari van dit jaar 2024 de nieuwste Switch-game Pokémon Legend: Arceus uitgebracht. Als je je kleintjes ook wilt verwennen, geef ze dan een Pokémon-horloge. Zo kunnen ze hun vriendjes laten zien dat ook zij op de hoogte zijn van de laatste trends.

Naast Pokémon is er nog een andere animatieserie die een groot succes is onder de kleintjes. Het is niemand minder dan de manga Demon Slayer. Deze is zo succesvol dat hij in Japan zelfs Chihiro’s Journey heeft overtroffen. Deze anime vertelt het verhaal van een jonge tiener, Tanjiro Kamado, die een demonenjager wordt na een familietragedie waarbij zijn hele familie wordt afgeslacht en zijn zus in een demon verandert. Ook jij kunt je kind een lichtgevend Demon Slayer-horloge geven voor zijn verjaardag, om een vermomming af te maken of gewoon om hem een plezier te doen.

Robots

Met de Transformers-film is de passie van kinderen voor robots gegroeid. Er zijn tot nu toe 6 kassuccessen geweest en het einde is nog niet in zicht. Dit jaar 2024 verscheen de gloednieuwe teaser voor de volgende Transformers-film, die gepland staat voor 2023 en Rise of the Beasts heet. Als je kind fan is, waarom geef je hem dan geen horloge van Bumblebee in afwachting van het nieuwste deel in de serie? Je kunt ook kiezen voor een Optimus Prime-model van Kinder World.

Er zijn ook andere robots waar kinderen graag mee spelen 2024. Neem bijvoorbeeld Ultraman Geed. Hij is een Japans personage dat erg populair is bij jongeren. Met een horloge van Ultraman Geed zul je je kleintje zeker voor je winnen.

Er zijn ook horloges die in robots veranderen. Deze kunnen je kleintjes nog meer amuseren, omdat ze er in hun vrije tijd ook mee kunnen spelen. Zo hoeven ze zich niet te vervelen terwijl ze wachten tot je ze ophaalt van school.

Un jeune garçon en bas des escaliers. Il porte une smartwach noire et appuie dessus.
Horloges zijn tegenwoordig een standaard accessoire in de garderobe van elk kind

Trendy kinderhorloges in 2024onze conclusie

Tegenwoordig zijn kinderhorloges meer dan alleen accessoires om de tijd op af te lezen. In het geval van een aangesloten kinderhorloge is het een echte gadget die je kleintje niet alleen amuseert, maar ook nuttig is. Bovendien is dit soort artikelen geweldig voor ouders, die hun kinderen kunnen volgen met GPS. Zo ben je zeker van hun veiligheid.

Het belangrijkste dat je moet onthouden als je dit accessoire voor je kleintje koopt, is dat hij of zij het leuk vindt. Kies trendy modellen met een modern design. Tekenfilms, superhelden, manga- en robotontwerpen zijn altijd populair bij onze kleintjes. En als je het niet zeker weet, aarzel dan niet om hen te vragen wat hun favoriete personage op dit moment is. En hoe zit het met jou? Welk type horloge heb jij je kind gegeven? Waarom wel of niet? Het commentaarvak staat voor je open.

Gratis Bezorging

Voor bestellingen boven €50*

Nederlandse Bezorging

Wij leveren overal in levering overal in Nederland, België

100% Veilig

PayPal / MasterCard / Visa

15% korting op de hele winkel!


Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang je welkomstgeschenk.