3975-141503.jpeg
Volle motorhelm voor kinderen
49,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Volle motorhelm voor kinderen

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Rijdt uw kind vaak op een motor? Koop dan voor hun veiligheid deze schattige motorhelm met vol gezicht en een cartoonachtige pandaprint. Uw jongen of meisje zal zijn charme niet kunnen weerstaan! Maar bovenal zal hij of zij veilig op de motor kunnen rijden. Deze motorhelm bedekt zijn of haar hele hoofd en gezicht.

Een integraalhelm voor kinderen is een essentieel accessoire voor de veiligheid van uw kind tijdens het motorrijden. Deze helm heeft een anticondensscherm en een zonnevizier, zodat uw kind goed vooruit kan kijken en tegelijkertijd beschermd is tegen de zonnestralen. De helm heeft ook een ventilatiesysteem, zodat uw kind niet te veel zweet tijdens het rijden.

Lichtgewicht en comfortabel

Deze motorhelm is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hij wordt geleverd met een riempje om de maat van de helm aan te passen. Het beste van alles is dat deze motorhelm voor kinderen licht van gewicht is, terwijl het materiaal van de voering zowel zacht als ademend is. Hij heeft een effectief ventilatiesysteem om uw hoofd koel en droog te houden tijdens het rijden. Hij is ook voorzien van een anticondensschild om te voorkomen dat uw bril en beschermende lenzen beslaan.
3975-125bf7.jpeg
3975-de0476.jpeg

Maximale veiligheid

Een integraalhelm voor kinderen is een essentiële veiligheidsuitrusting voor jonge motorrijders. Hij biedt volledige bescherming voor het hoofd, het gezicht en de kin en zorgt voor maximale veiligheid bij een ongeluk. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, is robuust en duurzaam en biedt superieure weerstand tegen stoten en schokken. Het vizier kan gemakkelijk omhoog of omlaag worden gezet, afhankelijk van de behoeften van het kind. De integraalhelm voor kinderen is verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke kleuren en is een ideale keuze voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen.

Om uw kinderen te beschermen

Bescherm het hoofd van uw kleintjes wanneer u onderweg bent, of wanneer u ze veilig op volle snelheid wilt laten trappen. Kinderhelmen zijn een essentieel accessoire voor alle beginnende fietsers.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.