vtech super lieveheersbeestje vormen educatief speelgoed
Super lieveheersbeestje vormen educatief speelgoed – VTech®
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Super lieveheersbeestje vormen educatief speelgoed – VTech®

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Oefen de motoriek en zintuigen van uw kind met dit superleuke educatieve speelgoed Super Shape Ladybird van VTech®. Uw kind zal het leuk vinden om de vormen te herkennen en ze op de juiste plaats in het lieveheersbeestje te steken.

Ze leren over verschillende vormen, kleuren, cijfers en natuurwoordenschat. Met meer dan 15 pakkende melodietjes ingebouwd, interactieve oplichtende knoppen en een touw om het lieveheersbeestje te laten lopen, zal uw kind zijn verbeelding kunnen gebruiken en zijn intelligentie kunnen ontwikkelen!

🚚 BINNEN 48 UUR THUISBEZORGD

Leren met plezier!

Met dit super lieveheersbeestje van vormen kan uw kind de verschillende vormen, kleuren, cijfers en woordenschat over het thema natuur leren door de vormen op de juiste plaats op het lieveheersbeestje te zetten. Als hij klaar is, hoeft hij alleen maar op het baby lieveheersbeestje te drukken om ze allemaal uit te werpen en opnieuw te beginnen! Met 15 verschillende melodietjes en 2 liedjes moedigt dit educatieve speelgoed uw kind aan om te spelen en verrijkt het zijn woordenschat met de ingebouwde zinnetjes en geluiden.

Een schattig en leuk educatief speeltje

Dit schattig gevormde lieveheersbeestje zal uw kind helpen leren en groeien in de best mogelijke omstandigheden! Uw kind zal zijn woordenschat verrijken dankzij de verschillende geluiden en melodietjes, en aan zijn motoriek werken. Met dit educatieve speelgoed kan uw kind : Zijn logica ontwikkelen en verschillende vormen leren dankzij de vormsorteerder Hun verbeelding ontwikkelen en genieten van de muziek die automatisch start wanneer ze het lieveheersbeestje bewegen met behulp van het touwtje en de bewegingsdetector Leren over oorzaak en gevolg door op de verschillende interactieve knoppen te drukken om liedjes en muziek te activeren Ontwikkelt de fijne motoriek dankzij de vele kleurrijke elementen om te manipuleren

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.