-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Star Wars Darth Vader actiefiguur

29,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze Star Wars figurine van de grote en beroemde Darth Vader, de grootste schurk uit deze beroemde film. Deze figurine kan in verschillende posities geplaatst worden naar uw smaak en heeft ook een bekend rood zwaard. Als u iemand kent die fan is van de film, grijp dan deze kans om hem of haar te verrassen.

Het Star Wars Darth Vader beeldje is een officieel product van de Star Wars franchise. Het stelt het beroemde fictieve personage Darth Vader voor, een Sith heer en voormalig Jedi-ridder die het Galactische Rijk diende in de strijd tegen de Rebellen.

De figuur is gemaakt van hard plastic en is ongeveer 15 cm hoog. Hij wordt geleverd met een voet om hem rechtop te houden. De details van Darth Vader’s gezicht en kostuum zijn perfect nagemaakt, waardoor dit een ideaal product is voor fans van de Star Wars saga.

Bouwstenen

Deze figuren zijn gemaakt met behulp van bouwstenen en zijn een geweldige gelegenheid om een Star Wars verzameling aan te leggen, het is tenslotte een van de beroemdste films aller tijden.
Het Star Wars Darth Vader figuur is een uitstekend product voor fans van de saga. Het is prachtig gemaakt en zeer gedetailleerd. Fans van Darth Vader zullen dol zijn op dit beeldje!

32445-101620.jpeg

Een onmisbaar verzamelobject

Het Star Wars Darth Vader beeldje is een onmisbaar verzamelobject voor alle fans van de intergalactische saga.
Dit beeldje is een getrouwe replica van het beroemde emblematische personage uit het Star Wars universum, de Sith Lord Darth Vader. Het beeldje is ongeveer 30 cm hoog en is gemaakt van hoogwaardig PVC voor maximale duurzaamheid.
Het is met de hand geschilderd met ongelooflijke details die een eerbetoon zijn aan het originele ontwerp van Darth Vader in de films. Het personage is afgebeeld in zijn kenmerkende zwarte harnas, ademende helm en zwevende cape.
Met zijn ongelooflijke details, dynamische houding en uitzonderlijke bouwkwaliteit is dit beeldje een must-have voor elke Star Wars verzamelaar.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.