36570-eb0dea.jpeg
4-wiel rolschaatsen
174,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

4-wiel rolschaatsen

174,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u dat uw kind de meest comfortabele rolschaatsen met 4 wielen heeft? Koop dan deze fantastische rolschaatsen. 4 wielen voor goede stabiliteit, schoenen worden meegeleverd en aanpassingen zorgen voor een perfecte pasvorm. Een lichtgewicht maar stevig model waar uw kind zeker dol op zal zijn.

Rolschaatsen met 4 wielen zijn perfect voor beginners. Ze zijn gemakkelijk te besturen en zeer stabiel, dus vallen is minder waarschijnlijk. Ze zijn ook comfortabeler dan 3-wielers, omdat ze het lichaamsgewicht beter verdelen.

Rolschaatsen voor kinderen

Geef uw kinderen rolschaatsen met 4 wielen voor een leuke vakantie. Deze rolschaatsen zijn slijtvast en gemakkelijk aan te trekken! Ideaal voor middagwandelingen of lichaamsbeweging. Dit is een uniek en innovatief product. Het is ontworpen voor mensen die van glijsporten houden en willen genieten van de vrijheid van moeiteloos bewegen. Het is gemakkelijk te gebruiken en erg leuk. Het is ook erg veilig en betrouwbaar. Met deze schaatsen kan uw dochter zich vermaken terwijl ze met u of haar vriendinnen op stap is.
36570-3c58a3.jpeg
36570-018c8a.jpg

Stoer en duurzaam!

Een paar rolschaatsen met 4 wielen is een zeer populair sportartikel onder schaatsliefhebbers. Dit type rolschaatsen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van vier wielen op elke rolschaats, waardoor beginners meer stabiliteit en een beter evenwicht krijgen. Het ontwerp van 4-wiel rolschaatsen is over het algemeen vrij eenvoudig, met een stevig omhulsel dat om de voet zit en een veter- of gespsluiting voor een comfortabele en stevige pasvorm. De wielen zijn vaak gemaakt van polyurethaan, een duurzaam en slijtvast materiaal, en kunnen in grootte variëren afhankelijk van het model en de voorkeur van de gebruiker. Skeelers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, van basismodellen tot meer uitgebreide ontwerpen met patronen en afbeeldingen.

Als een klok!

Laat uw kinderen kennismaken met deze fantastische sport die hen een gevoel van oneindige vrijheid zal geven! Rolschaatsen, skeelers, er is iets voor elke smaak en kleur. Dus trakteer ze!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.