kubuspuzzel met bosmotief in groen en oranje in een houten doosje
De kubus puzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

De kubus puzzel

19,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze veelkleurige houten kubuspuzzel is een geweldige zintuiglijke ervaring voor kinderen. Hij bestaat uit 9 blokken die, wanneer ze in elkaar gezet worden, een kleurrijk landschap vormen.

De kubuspuzzel is een leuk spel dat door het hele gezin gespeeld kan worden. Het bestaat uit negen kleurrijke kubussen die perfect in elkaar passen. Het doel van het spel is om de afbeelding bovenop de kubus te vinden. Dit spel is erg leuk en zeer verslavend, dus het is perfect voor zowel kinderen als volwassenen.

Veel plezier met de kubusvormige puzzel!

Deze educatieve puzzel met houten schaal is ideaal om de logica van kinderen te ontwikkelen. Hij is heel gemakkelijk te hanteren dankzij het gladde ontwerp en de heldere kleuren. De kubuspuzzel is een zeer populair bordspel. Het bestaat uit kleine kubussen. De kubuspuzzel is een zeer populair spel bij kinderen. Het bestaat uit negen gekleurde zijden met patronen of geometrische vormen erop gedrukt. Het doel van het spel is om de afbeelding te reconstrueren door de kubussen naast elkaar te plaatsen. Dit spel is ideaal om de logica en concentratie van kinderen te ontwikkelen.

Een fascinerend puzzelspel dat de uitdagingen van de traditionele

De Kubus Puzzel is een fascinerend puzzelspel dat de uitdagingen van de traditionele legpuzzel combineert met de complexiteit van een Rubiks kubus. Deze unieke en innovatieve puzzel bestaat uit verschillende gekleurde stukjes die in elkaar gezet moeten worden om een perfecte kubus te vormen. Elk stukje heeft een andere kleur, wat het spel nog stimulerender maakt. De kubuspuzzel is ontworpen om cognitieve vaardigheden en kritisch denken te verbeteren. Spelers moeten hun logica en creativiteit gebruiken om de puzzel op te lossen door de juiste combinatie van kleuren te vinden. Het klinkt misschien eenvoudig, maar het is eigenlijk een zeer moeilijke uitdaging die veel geduld en doorzettingsvermogen vereist.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.